Dodaj do ulubionych

sprzedam outlet angielskich firm

10.06.15, 12:41
Jesteśmy bezpośrednim importem wysokiej jakości odzieży outlet oraz cream z Anglii.

Towar jaki oferujemy to zwroty sklepowe, nadwyżki magazynowe, reklamacje oraz wymiany kolekcji.

W naszej ofercie znajdują się kolekcje znanych zagranicznych marek tj.

Atmosphere, Boden, Mini Boden, Bonobo, COS, Zara, Bershka, Fat Face, River Island, Monsoon, Dorothy Perkins, Bay, New Look, George, Disney, Next, Vero Moda, M&S, SuperDry, Hugo Boss, G-Star, Giorgio Armani, Lacoste, Adidas, Nike itp.
zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą www.hurtownia-euro-moda.pl
Obserwuj wątek
    • dominika830 Re: sprzedam outlet angielskich firm 29.09.15, 11:02
      Witam, jestem zainteresowana wsółpracą, proszę o przesłanie oferty na adres dominikantes@o2.pl

Z góry dziekuje i pozdrwiam!
      • barlen1 Re: sprzedam outlet angielskich firm 29.06.16, 08:45
        Mam do sprzedania odzież damską i męską różnych firm , min: Reebok , Fruit of the Loom , Nike , Puma , Deep , Best Mountain , Berska , Oneill , Mustang , Levi"s ...
        W skład wchodzą : spodnie jeansowe , długie , krótkie(90 % pani) , z materiału , dresowe , koszulki z krótkim rękawem , na ramiączkach , na fitness , sukienki , bluzy , koszule.

Cała odzież jest nowa , z metkami , bez foliowych opakowań.Atrakcyjne ceny , już od 25 zł .

Posiadamy także spodnie jeansowe damskie o kroju "dzwony" w super cenie 4 zł brutto/szt.(hurt) , nowe , z metkami( Best Mountain , Mustang , Lee , Wrangler...)

Zapraszam do Tarnowskich Gór , na maila mogę podesłać poglądowe zdjęcia:
        okazje@martel-bytom.pl , 513-28-88-88

MARTEL Outlet
    • tomas.maros Re: sprzedam outlet angielskich firm 29.06.16, 20:23
      Witam, jestem zainteresowany wsółpracą, proszę o przesłanie oferty na: alena.tomas@gmail.com
      Z góry dziekuje i pozdrwiam!
      Tomas, Slowacja, gsm +421905893458

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka