Gość: agnieszka IP: *.249.inds.pl 17.07.07, 08:41 szukam pracy na 5 dni w tygodniu moze byc nawet sprzatanie ale jesli ktos ma inna propozycje rowniez z checia przyjme. kontakt narazie gg gdyz zmieniam w najblizszym czasie telefon 683995 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: szukam pracy IP: 89.174.23.* 17.07.07, 09:10 no szkoda ze facetem nie jestes:) bo szukam kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:11 no ja akurat jestem i też szukam pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: szukam pracy IP: *.249.inds.pl 17.07.07, 09:13 a jaka robote masz dla faceta moze sie nadam ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:14 TRW - jak mawia podobno tamtejszy dyrektor "praca lekka,łatwa i przyjemna" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: szukam pracy IP: *.249.inds.pl 17.07.07, 09:15 haha tak pewnie ma racje :P tyle ze trw to praca na zmiany i weekendy a ja szukam najlepiej jakiejsc na jedna zmiane i 5 dniw tyg bo studiuje zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:16 tam jest praca w systemie 4-brygadowym czyli piatek swiatek, a nie 5 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:20 Racja..Ale pomyślcie i przeczytajcie artykuł pani Kwiatkowskiej z Wybiórczej...?2 tys. na rękę średnia pensja zwykłego produkcyjnego pracownika...?Gdzie tyle zarobisz jak nie w tej znakomitej firmie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka do wkurznego IP: *.249.inds.pl 17.07.07, 10:21 jakos trzeba zachecic bezrobotnych cyferkami realia sa raczej inne :)) oboje chyba wiemy o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszę Re: szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:15 A ja poszukuje pracownika. Magazyniera. Może ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: szukam pracy 17.07.07, 09:19 napisz szczegóły na maila: utunia@gazeta.pl. Mój mąż na pewno się zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: szukam pracy IP: *.249.inds.pl 17.07.07, 09:20 zalozcie sobie swoj watek a nie szukacie na moim , takim sposobem to mnie wyfryza wszyscy faceci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
p16 Re: szukam pracy do Agnieszka 17.07.07, 13:01 Witaj !!! ja też szukam pracy podobnie jak ty jestem na studiach zaocznych dlatego szukam pracy od poniedziałku do piątku dzisiaj wysłałam swoje Cv do Eniro Częstochowa. W necie są różne zdania na temat pracy w tej firmie ale może warto sprawdzić samemu a nie słuchać innych dlatego wysłałam tam dzisiaj swoją aplikację. Jeżeli ciebie też interesuje taka oferta to wejdź na stronę ogloszenia.pracagazeta.pl/ i tam jest ta oferta. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś