promyczekk_k 17.08.07, 11:29 sprzedam yorki suczki szczenieta 7 tygodniowe prosze dzwonic pod numer tel 602 30 34 35 lub napisac na maila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: formuowicz Re: sprzedam yorki suczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:23 Ja uważam, że jakiś "dziad" skąpi na kilka złotych na normalny anons w lokalnej gazecie lub w innych mediach i woli śmiecić tu właśnie na tym forum podnosząc oczywiście ciśnienie innym normalnie piszącym. Gdzie jest lub inaczej są w tym przypadku moderatorzy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukam Re: sprzedam yorki suczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:39 Gość portalu: formuowicz napisał(a): > Ja uważam, że jakiś "dziad" skąpi na kilka złotych na normalny anons w lokalnej > gazecie lub w innych mediach i woli śmiecić tu właśnie na tym forum podnosząc > oczywiście ciśnienie innym normalnie piszącym. > > Gdzie jest lub inaczej są w tym przypadku moderatorzy ?????? Oni marszczą sobie chyba wzajemnie FREDA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: sprzedam yorki suczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 18:19 oj promyczku rozpętałaś burzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBULWERSOWANA Re: sprzedam yorki suczki IP: 80.48.49.* 18.08.07, 11:31 Po przeczytaniu tego forum stwierdzam, że ludzie to jakies prostackie swinie, ktore swoja agresje rozładowuja na forum.Dajcie sobie siana ludzie i zapiszcie sie na jakas porade do psychiatry bo juz nic innego wam nie pozostaje.Chamstwo i buractwo tyle moge powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k do art 18.08.07, 11:44 tak zauwazylam :) ale posluchalam porad juz zapisalam sie na wizyte u lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: do art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:52 jednak pomoc tego forum jest nieoceniona :) napisz coś więcej może forumowicze rozwiążą więcej Twoich problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k Re: do art 18.08.07, 12:22 wole nie pisac bo wyjdzie jedna wielka telenowela :) ale ktos moz emi poda adres jakiegos gabinetu masazu bo wczoraj z redzin na polnoc szlam z buta i nogi mi padaja kto poratuje :D Odpowiedz Link Zgłoś