debi_bebi 01.01.11, 08:57 I to było pierwsze w Nowym Roku krakanie Debodaktyla Lekkiego przebudzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:00 Z lektury powaznych ksiazek i z programow popularno naukowych plynie jeden wniosek; pterosy nie krakaly! O! Ale dzien dobry powiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:08 Ja jestem zmodyfikowana genetycznie. Ktoś kiedyś namącił, narobił krzyżówek, po czym tak się w tym pogubił, że ze strachu uciekł, zostawiając owoce swoich wybujałych aspiracji twórczych samym sobie. Ja to się nawet z tego cieszę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:21 A Ty Marycha z czego sie cieszysz? Z tego, ze Debusia jest jakas hybryda? Ja juz ja wole, jak jest kobieta. Nawet bardzo zlosliwa Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:26 Ciesze sie bo uwazam ze ta konkretna modyfikacja calkiem jest udana Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:30 O? Myślałam,że z ucieczki twórcy się cieszysz, i już miałam złośliwie dogadać Tubisiowi, żeby nie wtykał Ci w usta własnych przekonań Odpowiedz Link
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:33 to zalezy czy chodzi o tworce biologicznego, czy tego co zmodyfikowal psychicznie A marysi niczego w usta nie wkladam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:39 Ale podtykasz I nie nadymaj się przy okazji z powodu tego, że złośliwością staram się Twoim przekonaniom o mnie. Ciesz się, że się potwierdza i wychodzi na Twoje Odpowiedz Link
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:47 Nawt nie podtykam! To musi byc inicjatywa odkobieca! Ja wiem, ze dzis Nowy Rok, kac itp, ale nie zrozumialem sensu zdania...I nie nadymaj się przy okazji z powodu tego, że złośliwością staram się Twoim przekonaniom o mnie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 10:11 Bo ja tylko bywam złośliwa, a nie jestem. Zresztą, czy to w sumie nie wszystko jedno? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 10:15 Tyle ze bywasz prawie zawsze i prawie stale, wiec masz racje- wszystko jedno Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 11:18 W ten oto sposób doszliśmy do porozumienia w kwestii rozciągłości mojej złośliwości Odpowiedz Link
teletoobis Re: Kraaaa ! 01.01.11, 11:37 No wlasnie. Jest ona rozciagliwa jak irys zwany mordoklejka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:42 Wstałam. Sie okazało , że nie mam jaj (: Jak tu zrobic to co zamierzałam? Na dodatek paląc kolejnego papierosa przypomniałam sobie, że o d stycznia miałam rzucic palenie (: Zapomniałam (: To wina odruchów!!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kraaaa ! 01.01.11, 09:47 Pożycz jajka od sąsiadki A natychmiastowe rzucanie nałogu może być niezdrowe. I po kłopocie A na kłopoty - Debinarska Odpowiedz Link
tropem_misia1 Jesteś genialna. 01.01.11, 10:02 Przecież zdrowie najważniejsze.Kazdy to wie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 10:12 No Jajka tez lepiej pożyczyć od sąsiadki, niż ganiać za nimi po stacjach benzynowych Odpowiedz Link
leziox Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 12:43 Przeciagneli kolejnego sylwestra,w calkiem milych rozmowach i utarczkach forumowych. Nawet osoby uznane za zaginione przeistoczyly sie w zombie i raczyly pokazac wybladle oblicza. Poza tym,naturalnie,tez KRAAAAA! Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 12:49 Dzień dobry.. I wreszcie pterosik porannie się odzywa...kraczącymi literkami Odpowiedz Link
leziox Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 12:51 Widze ze wiekszosc uczestnikow balowania szczesliwie przetuptala Sylwestra bez wiekszych klopotow z czego nalezy sie oczywiscie tylko cieszyc. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 13:28 Lezio, cały dzień będziesz taki miluśki? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 13:39 Dzień dobry porannie w Nowy Rok. Miło widzieć wszystkich w dobrej kondycji. Odpowiedz Link
khinga Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 16:32 I ja w Nowym Roku dolączę się do powitań W miarę dobrej kondycji Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 19:39 Ponoć jak się przebrnie przez styczeń, to już potem cała reszta roku z górki Odpowiedz Link
leziox Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 16:51 Jesli ci na tym zalezy,to aby cie zadowolic,wyjatkowo dla ciebie moge byc nieuprzejmy, odrazajacy brudny i zly. Odpowiedz Link
leziox Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 16:52 To bylo naturalnie do Debudaktyla zeby nie bylo watpliwosci. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 18:19 Znaczy się, już przerobione? Sernik piekłaś? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jesteś genialna. 02.01.11, 10:19 vizjonerka napisała: > Znaczy się, już przerobione? Sernik piekłaś? Nie ) Naleśniki, ale za to z serem. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 19:37 Życie jest piękne- jak się o tym pomyśli zaciągając się powoli papieroskiem Odpowiedz Link
leziox Re: Jesteś genialna. 01.01.11, 19:39 "Dymek z papierosa to smiertelna kosa." Ale to tak naturalnie bez zadnego zwiazku z czymkolwiek. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jesteś genialna. 02.01.11, 10:20 debi_bebi napisała: > Życie jest piękne- jak się o tym pomyśli zaciągając się powoli papieroskiem A czy wiesz, że zabrzmiało to jak kuszenie? Na dodatek kuszenie Ewy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jesteś genialna. 02.01.11, 10:31 Wszystko przez to, że niektóre nałogi sprawiają również wielką przyjemność. I tak naprawdę trudności nie sprawia zrezygnowanie z nałogu, tylko z przyjemności Odpowiedz Link
tropem_misia1 nie mogę sobie przypomnieć, bo mój mózg 02.01.11, 10:44 jest w pławnej błonie, jak sie to nazywa...? Chodzi mi o to , że jeśli cos nie jest przyjemne, a powtarzamy tę czynność na okrągło to ma swą nazwe w psychiatrii ..? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: nie mogę sobie przypomnieć, bo mój mózg 02.01.11, 10:57 Może to jakaś obsesja, czy co? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: nie mogę sobie przypomnieć, bo mój mózg 02.01.11, 11:03 ano i jeszcze takie cóś nerwica natręctw O! można w kółko myć ręce np. Odpowiedz Link
leziox Re: nie mogę sobie przypomnieć, bo mój mózg 02.01.11, 11:25 Jest na to ladniejsza nazwa:neuroza.Niby to samo ale brzmi o wiele bardziej skomplikowanie i mozna sie pochwalic sasiadom. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Czy ja mogie, jak mnie 02.01.11, 12:02 strażnik miejski dopadnie z papierosem np. na przystanku MPK powiedzieć , ze mam neurozę? Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ja mogie, jak mnie 02.01.11, 12:11 Papieros to nalóg ale neuroza moze sie przyczyniac do palenia."Z nerwuff panie,no z nerwuff jaram bo jak nie zajaram to mam ochote na latanie z siekiera...no wiec co,lepiej ze jaram,bo jestem neurotyczka siekierezadowá..." O,to wcale nie takie zle tlumaczenie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy ja mogie, jak mnie 02.01.11, 12:11 A na potwierdzenie podstawić mu pod nos usprawiedliwienie od lekarza Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ja mogie, jak mnie 02.01.11, 12:23 No i mandatu nie bedzie i czlek ma pewien rodzaj statusu nietykalnosci,no bo kazdy sie boi pierd...eee,no neurotyków naturalnie ._. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy ja mogie, jak mnie 02.01.11, 12:28 No bo nie wiadomo, co i kiedy takiemu do głowy strzeli. Odpowiedz Link