tymkamama 19.08.05, 22:44 szukam nianki godnej polecenia, w Krakowie - czy ktoś mi moze pomóc`? z gory dziekuje kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarkaa Re: szukam niani w Krakowie 21.08.05, 12:07 Witam!!! mam 22 lata mieszkam w krakowie jestem po technikum gastronomicznym od pazdziernika zaczynam studja pedagogiczne-(pedagogika wczesno szkolna) studja zaoczne co druga sobota i niedziela.SZUKAM PRACY JAKO OPIEKUNKA DO DZIECKA OPIEKOWALAM SIE JUZ DZIECMI zaczelam pracowac jak mialam 19 lat opiekowalam sie wtedy mala Wiktoria miala wtedy 6 miesiecy pracowalam u prawie 2 lata (mama malej chetnie da mi referencje i moze poswiadczyc ze jestem osoba odpowiedzialna ) opiekowalam sie jeszcze synkiem mojej siostry ale ona wyprowadzila sie do warszawy.Ostatnio tylko dorywczo pilnowalam dzieci. jestem osoba dyspozycyjna i odpowiedzialna. mam nadzieje ze jest jakas mama zainteresowana moja oferta moj nr kom 502549358 nr gg 8441608 a mejl BarbaraaDz@interia.pl pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sochagrz Re: szukam niani w Krakowie 31.08.05, 22:26 Poszukuję opiekunki do dwójki dzieci 3 i 5 letnich od zaraz. Okolice ul. Pilotów cztery razy w tygodniu 4-5 godzin dziennie. Jeżeli jest pani zainteresowana proszę o kontakt tel. 0691 349 910 lub e-mail sochagrz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tymkamama Re: szukam niani w Krakowie 01.09.05, 11:35 Pani jest niestety osoba nieodpowiedzialna, jesli sie zmienia plany to wypadaloby o tym poinformowac bo ja mam dzieki Pani teraz sporo problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_gabor Re: szukam niani w Krakowie 21.08.05, 21:02 Dzień dobry,mam na imię Kasia i mam 21 lat.Jestem studentką 3 roku Stosunków Międzynarodowych.Od 2-óch lat opiekuję sie 2 dzieci w wieku(obecnie)2,5 latka i 5 lat,niestety dzieciaki od września maszerują do przedszkola a ja poszukuję nowej pracy.Jestem miła,sympatyczna i przede wszystkim odpowiedzialna a co najwazniejsze uwielbiam dzieciaki.Mam bardzo dobry kontakt z dziećmi,dlatego dzieci mnie lubią i traktują bardziej jak przyjaciółke niż opiekunke.Jeśli byłaby Pani zainteresowana moją osobą to proszę o kontakt.Mój numer tel.606926164 lub e-mail.Serdecznie pozdrawiam.PS.Nie palę,posiadam referencje. Odpowiedz Link Zgłoś
senina Re: szukam niani w Krakowie 26.08.05, 22:20 Witam Jesli nadal jest pani zainteresoawana zatrudnieniem opiekunki, prosze o kontakt. Mam kontakt ze sprawdzonymi, posiadajacymi referencje paniami. Pozdrawiam serdecznie Nina senina@gazeta.pl lub nina@ists.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muchachita Re: szukam niani w Krakowie 28.08.05, 20:23 Witam!jestem zainteresowana Pani ofertą.Jestem studentką zaoczną.Dysponuje czasem.Posiadam referencje.2 lata opiekowałam się małym dzieckiem.Mój numer kontaktowy 509120282. Odpowiedz Link Zgłoś
superandzia2 Re: szukam niani w Krakowie 07.09.05, 11:28 Pani Wiesia jest osobą uczciwą, sumienną, punktualną i co najważniejsze mój synek Jaś polubił ją od pierwszego spotkania (dwie poprzednie opiekunki witane były ogromnym płaczem). Jest ona pedagogiem na wcześniejszej emeryturze, a ja w ramach wdzięczności chciałabym jej pomóc w znalezieniu następnego małego podopiecznego. Myślę że temperament, poczucie humoru i podejście do dzieciaczka spodobają się nawet najbardziej wybrednemu maluszkowi. Oferta będzie aktualna od pażdziernika. Zainteresowane osoby proszę o kontakt. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
acia133 Re: szukam niani w Krakowie 13.10.05, 10:44 Dzień dobry! Piszę w imieniu mojej mamy. Mama opiekowała się przez 6 lat dwójką dzieci na Kurdwanowie przy ul. Halszki. Posiada od rodziny referencje. Można również zadzwonić do rodziny, z którą w dalszym ciągu utrzymuje kontakt. Mama jest osobą bez nałogów, pedantyczną, odpowiedzialną i wrażliwą.Mieszka na osiedlu Wola- Duchacka. Nr tel 655.56.19- Janina Popielarczyk. Pozdrawiam w imieniu mamy. Córka Odpowiedz Link Zgłoś