marsew2 18.07.06, 18:49 Jak w temacie. Niania potrzebna od sierpnia okolo 4-5 godzin dziennie miedzy 8 a 17 (do ustalenia) a Jaś ma 4 miesiące i szuka kogoś na dłużej :) Kontakt 603 602 305 lub marsew@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexia_84 Re: Szukamy niani dla 4miesiecznego bobaska 01.06.07, 15:04 prosze o kontakt uwielbiam dzieci wiec z mila checia zaopiekuje sie Jasiem:)moj nr komórkowy 512 922 109 Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia1983 Re: Szukamy niani dla 4miesiecznego bobaska 10.05.08, 21:44 Dzień dobry mam 25 lat i jestem zainteresowana pani ogłoszeniem jeżeli będzie to pani odpowiadało bardzo proszę o kontakt meilowy bodzia1983@interia.pl,z racji tego ze jest tutaj slaby zasieg. Mam duze doswiadczenie w tej chwili opiekuje sie juz trzeci rok dziewczynka,a z racji tego ze we wrzesniu idzie do przedszkola szukam innej pracy.Bardzo lubie dzieci mam z nimi dobry kontakt.Mieszkam w okolicach Wadowic jednak dojazd nie stanwi dla mnie zadnego problemu a nawet mam zamiar wynajac cos w Krakowie.Jestem osoba bez nalogow nie pale.Jesli zainteresuje Pania moja oferta bede badzo wdzieczna pozdrawiam Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka73 Re: Szukamy niani dla 4miesiecznego bobaska 12.05.08, 11:30 Witam! Jestem uśmiechniętą 34-letnią mężatką. Mam dwójkę odchowanych dzieci(Gimnazjum i Szkoła Podstawowa). Pracowałam z dziećmi w różnym wieku. Ukończyłam kurs Wychowawcy i Warsztaty Psychoedukacyjne, co gwarantuje moje przygotowanie pedagogiczne. Niejednokrotnie wyjeżdżałam z dziećmi na ferie. Posiadam bardzo dobre referencje. Jestem osobą spokojną, opanowaną, uczciwą, dyspozycyjną i bez nałogów. Szukam stałej pracy w pełnym wymiarze godzin od poniedziałku do piątku lub 3 razy w tygodniu(mniej więcej od 7-8 do 16-17). Oczywiście w przypadku konieczności zostania dłużej lub wcześniejszego przyjścia, z tym też nie ma problemów(zawsze można to wcześniej ustalić). Najbardziej interesują mnie oferty: Wieczysta, Olsza, Czerwony Prądnik, Rakowice, okolice Ronda Mogilskiego, Kleparz, Stare Miasto, Czyżyny, Nowa Huta. Jeśli Państwa zainteresowała moja oferta bardzo proszę napisać do mnie, albo zadzwonić pod nr. 663-651-889, pozdrawiam Agata. Odpowiedz Link Zgłoś