Dodaj do ulubionych

Naprawa laptopów Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 08:53
Naprawa laptopów zobacz >>> naprawa komputerów PC - laptopów, netbooków, notebooków
Obserwuj wątek
    • izula6 Re: Naprawa laptopów Kraków 24.01.14, 15:46
      Ja polecam wyszukiwarkę

serwisko.pl/szukaj-6-774-84-0-2-0-0-0

Pozdrawiam.
    • Gość: ASTREN Re: Naprawa laptopów Kraków IP: *.147.190.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 13:12
      Witam zachęcam do zapoznania się z naszymi referencjami i opiniami klientów.

www.astren.pl/
      www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=87058
      Dziękujemy i zapraszamy !
    • Gość: dgses Re: Naprawa laptopów Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.15, 19:09
      SERWISOWANIE LAPTOPÓW I KOMPUTERÓW PC
      Czyszczenie chłodzenia i wymiana past termoprzewodzących oraz termopadów.
      Naprawa i wymiana gniazd i portów: zasilania, usb, hdmi, D-sub(VGA), display port, Jack in/out, Ethernet(RJ-45)
      Konfiguracja routerów i tworzenie sieci domowych LAN i Wi-Fi
      Naprawa uszkodzonych komputerów PC i wymiana matryc w Laptopach
      Instalacja systemow operacyjnych: windows XP,Vista,7,8 oraz linuX
      Optymalizacja systemu oraz czyszczenie rejestru.
      Usuwanie wirusów, robaków, spywere, adwere itp..
      Modernizacja komputerow, rozbudowa oraz skladanie komputerow.
      Instalacja sterowników oraz konfiguracja systemów pod wymagania klienta.

Dojazd do klienta!!!!!!!
      Tel:886901319
    • Gość: xxxxezzzz Najlepszy jest ten serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.15, 20:38
      SERWISOWANIE LAPTOPÓW I KOMPUTERÓW PC

Tel:886901319 Dojazd do klienta!!

Profesjonalnie tanio i szybko!

Czyszczenie chłodzenia i wymiana past termo przewodzących oraz termo padów.

Naprawa i wymiana gniazd i portów: zasilania, usb, hdmi, D-sub(VGA), display port, Jack in/out, Ethernet(RJ-45)

Konfiguracja routerów i tworzenie sieci domowych LAN i Wi-Fi

Naprawa uszkodzonych komputerów PC i wymiana matryc w Laptopach

Instalacja systemów operacyjnych: Windows XP,Vista,7,8 oraz Linux

Optymalizacja systemu oraz czyszczenie rejestru.

Usuwanie wirusów, robaków, spyware, adware itp..

Modernizacja komputerów, rozbudowa oraz składanie komputerów.

Instalacja sterowników oraz konfiguracja systemów pod wymagania klienta.
    • estera1538 Naprawa laptopów Kraków 11.11.15, 17:41
      Naprawa laptopów w Krakowie opłaca się w http://arvika.pl/ - mój laptop praktycznie padł, nic się nie dało z nim zrobić, ale miły pan z tej firmy jakoś dał radę jeszcze go naprawić i przede wszystkim odzyskać dane. Firma jest na Wybickiego.
    • Gość: Krzysiek Re: Naprawa laptopów Kraków IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.16, 14:02
      Ostatnio trafiłem na dobry serwis laptopów w Krakowie, znajomy też tam naprawiał i dał mi namiary. Serwis w Krakowie na ul. Zachodniej 5. mikroland.pl jakby co polecam. Krzysiek
    • pickupserwis Re: Naprawa laptopów Kraków 05.03.16, 16:06
      Zapraszamy do Korzystania z naszych usług, mnóstwo zadowolonych klientów, super ceny i ekspresowa realizacja !
      Dojazd na terenie całego Krakowa i Okolic
      Serwis Komputerowy Pogotowie Komputerowe Pickup 24/7

www.facebook.com/pickupserwis

[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-0/s526x395/12208387_1495519634078340_1434481031084424161_n.png?oh=81b6bf06dbf68d4ab16bc643c7b4adb0&oe=5758AEA3[/img]
    • franek.ko Re: Naprawa laptopów Kraków 16.03.16, 09:29
      Widzę, że forum zamieniło się w tablicę reklamową.

Tak więc jeśli ktoś to czyta, i chciałby przeczytać opinię, a nie tylko reklamy, to zapraszam do lektury.
      Dwa tygodnie temu coś dziwnie zaczął chodzić wiatrak.
      Niby chodził, ale laptop grzał się jak szalony. Dochodził do takich momentów, że się wyłączał. Po trzeciem razie już mnie to zdenerwowało i zapadła decyzja, że muszę oddać go do naprawy.
      Sąsiad z naprzeciwka polecił mi Redicreo, że podobno najlepszy serwis w Krakowie.
      Ja jednak nauczony doświadczeniem, muszę sam się przekonać. Zapakowałem komputer i pojechałem do nich.
      Sąsiad miał rację. Naprawa w ciągu trzech godzin i wszystko pięknie działa do tej pory.
    • justy-na00 Re: Naprawa laptopów Kraków 11.04.16, 15:57
      Polecam tą firmę z Limanowa. Albo samodzielny dojazd albo kurier. Dają laptopa zastępczego i nawet do roku gwarancji naprawa-laptopow.com/
    • dariuszkaluba Re: Naprawa laptopów Kraków 05.01.17, 15:49
      Ostatnio korzystałem z usług serwisu www.dapanet.pl/ w Krakowie całkiem niedawno i jestem mega zadowolony. Nie miałem pojęcia co się dzieje, a to pływa główna świrowała. Laptopa dostałem jak nowego :-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka