Dodaj do ulubionych

Internet z Aster 10 Mb/s oddam

IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 14:07
Witam,
Mam do oddania Umowę o internet z Aster. Brzmi to może dość dziwnie ale oto szczegóły:
Korzystam z internetu w Aster 10 Mb/s w dzień, 20Mb/s w nocy. Cena abonamentu to 70 PLN za miesiąc. Umowa jest na 2 lata, zostało mi jeszcze około 20 miesięcy. Abonament jest płacony zawsze w terminie. W związku z tym, że przeprowadzam się pod nowy adres (pod którym nie działa Aster) mam do zaoferowania cesję (przeniesienie abonamentu) na nową osobę. Koszt cesji i przeniesienia to 70 PLN i ten koszt pokrywam ja. Nowy użytkownik dostaje ode mnie modem, 19-20 miesięcy internetu po 70 PLN za miesiąc (który oczywiście musi płacić we własnym zakresie).
Jeśli ktoś jest zainteresowany lub chciałby dowiedzieć się więcej proszę o kontakt wkuziow@gmail.com 509 990 880

Pozdrawiam,
Wojtek
Obserwuj wątek
    • whinterspoon Re: Internet z Aster 10 Mb/s oddam 19.01.11, 16:03
      Witaj Wojtek, nie musisz bawic sie w zadne cesje.Jedz do punktu Aster (rozumiem ze tam gdzie masz neta wynajmowales mieszkanie).Powiedz im ze bardzo chcialbys dalej z Nimi byc, bo sa wspaniali, cudowni itd. ale przeprowadzasz sie tam gdzie nie maja okablowania i bez problemu zerwa z Toba umowe bez zadnych kosztow.

pozdrawiam

Whinterspoon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka