Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy Warszawa

12.12.11, 18:29
Warsztat samochodowy w Warszawie mieści się on na ulicy: Myszyniecka 8. Warsztat funkcjonuję od 1975 roku - tak długi okres na rynku pokazuję, że można nam zaufać bez obaw.

Kontakt:
22-811-29-84
505-028-834
607-861-146
Strona internetowa:
Warsztat samochodowy Warszawa
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.icpnet.pl 03.12.12, 15:45
      Mogę polecić firmę PUH DIESEL która zajmuję się naprawą i regulacją pomp wtryskowych w Warszawie, jestem bardzo zadowolona, autko było po 4 dniach sprawne.
    • Gość: warsztat-warszawa Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: 83.218.117.* 09.05.13, 09:44
      www.naprawy-powypadkowe.warszawa.pl
      polecam warsztat samochodowy Warszawa
      • Gość: Rahim Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.13, 13:57
        Jak potrzebujecie dobrego i uczciwego mechanika w Warszawie, to polecam serwis Auto Kaliska. Robią naprawdę dobrze i uczciwe. Osobiście nie miałem się do czego przyczepić. Kolejne naprawy też pewnie u nich będę robił.
        • Gość: Cartman Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 09:59
          Też ich z nam i śmiało mogę powiedzieć, że są naprawdę godni zaufania. Serwisowałem z nimi moją e46, a obecnie mają u siebie moją E klasę z 2007. Skoro potrafią naprawiać auta tych marek, to sądzę, że z każdym innym też dadzą sobie radę.
    • Gość: Warsztat.Auto.pl Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 00:00
      warsztat samochodowy Warszawa Włochy

Warsztat.Auto.pl Warszawa przy ul. świerszcza 36 - Zapraszamy Warszawiaków do naszego warsztatu. Oferujemy tanio i solidnie naprawy powypadkowe. W naszym warsztacie otrzymasz bezpłatny samochód zastępczy na cały czas naprawy.

strona www: http://warsztat.auto.pl
      • Gość: Alfa Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 22:38
        Polecam ten warsztat. Bałem się jak cholera oddać moją Giuliettę do jakiegokolwiek warsztatu, ale koniec końców trzeba było to zrobić. Lakierowanie trzech części w przystępnej cenie, w jednym warsztacie na Woli krzyknięto mi prawie o połowę drożej. Najeździłem się nim znalazłem lakiernika, który by nie zdzierał. Jeśli szukacie warsztatu, w którym nie będą chcieli ws zrobić w jajo, to na świerszcza przynajmniej wiadomo, za co się płaci.

PS: Dupka, który porysował mi bok i zwiał, gorąco pozdrawiam.
        • Gość: warsztat.auto.pl Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 23:26
          Pamiętamy tę Giuliettę. Dziękujemy Panu za konkretną opinię!

Oczywiście nie życzymy wypadków, ale zapraszamy ponownie, gdyby zaistniała taka konieczność. Prosimy pamiętać, że dla wracających klientów oferujemy zniżki :)

Warsztat samochodowy w Warszawie przy ul. Świerszcza 36 oferuje bezpłatny samochód zastępczy na cały czas naprawy.
      • Gość: widemko Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.14, 14:51
        A czy ktoś korzystał przy wymianie turbinki z usług www.ststurbo.pl, czeka mnie albo naprawa albo wymiana i szukam warsztatu, który się tym specjalizuje, bo ja się zabradzo nie znam, a znajomy mi polecił.
    • ktosieq21 Re: Warsztat samochodowy Warszawa 02.10.13, 15:42
      marcinq210 napisał:

> Warsztat samochodowy w Warszawie mieści się on na ulicy: Myszyniecka 8.
      > Warsztat funkcjonuję od 1975 roku - tak długi okres na rynku pokazuję, że można
      > nam zaufać bez obaw.
      >
      > Kontakt:
      > 22-811-29-84
      > 505-028-834
      > 607-861-146
      > Strona internetowa:
      > Warsztat samochodowy Warszawa

W powyższym warsztacie samochodowym wymieniałem tłumik. Wszytko odbyło się bez większych problemów cena też znośna więc mogę polecić.
    • modler Re: Warsztat samochodowy Warszawa 12.12.13, 14:38
      Zapoznajcie się też z ofertą warsztatu Auto Ekspert - www.autoekspert.pl/ . Ich specjalnością są samochody Saab, ale naprawiają też inne marki.
      • Gość: Mathias Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.14, 15:05
        Tym co mają Skody może polecić warsztat Auto Babice. Dobre zaplecze sprzętowe, dobrzy fachowcy, a ceny umiarkowane jak na jakość obsługi. Robiłem tam swoja Skodzinkę i jestem zadowolony.
        • Gość: Seba Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.14, 09:19
          Ja korzystałem z pomocy mechanika z STS Turbo na Oczarskiej. Pan zajął się czyszczeniem i regeneracją turbiny, która szwankowała. Naprawa trwała krótko i wszystko działa do tej pory bez problemów. Ceny też konkurencyjne.
    • Gość: Karol-Korzec Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 18.04.14, 16:31
      Użytkownikom wszystkich aut polecam serwis Honda Matraszek. Jest w Markach, ale warto się przejechać bo jest taniej i porządnie. Duży plus za bezgotówkową likwidację szkód komunikacyjnych.
    • bemarta Re: Warsztat samochodowy Warszawa 30.04.14, 17:35
      Hehe, każdy ma swój ulubiony serwis Hondy, ja jeżdżę do Honda Plaza, po pierwsze - mam tam bliżej, po drugie nie naciągają (pomimo, żem baba ;)) na niepotrzebne naprawy, po trzecie jednak w ASO znają się na marce, po czwarte ceny są zbliżone do tych w nieautoryzowanych warsztatach. A po piąte to często robią promocje i można mieć przegląd za np. 99 zł.
      • Gość: marysia008 Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 31.05.14, 18:20
        Moim ulubionym ASO jest Honda Matraszek - świetna obsługa :) Co ważne, w serwisie nie robią tylko hond, ale też inne auta. Mój mąż np. jeździ volvo i też tam zawozi auto, bo panowie naprawdę znają się na rzeczy :)
        • Gość: ktoto Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 01.06.14, 19:11
          Ja też się serwisuje w Matraszku, mam tam też wykupiony pakiet ubezpieczeniowy autka, bardzo fajnie pomyślany, z car assistance i z autem zastępczym, oczywiście bezgotówkowa likwidacja szkód i inne bajery :)
    • Gość: tembal Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 03.08.14, 19:43
      Ja też polecam Hondę Matraszek. Sam niejednokrotnie do nich zajeżdżam, mimo że hondy nie mam. Ale warsztat mają super i znają się na robocie. Naprawdę warto się do nich zgłosić.
    • Gość: wiciu81 Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 26.08.14, 21:51
      Zdecydowanie ASO Honda Matraszek. Marki k. Wawy, tel. 793 61 51 40
    • Gość: Andrew Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.centertel.pl 09.09.14, 13:38
      sprawdźcie też autotrade na mrówczej. Znajomy kupował tam auto i wspominał coś o serwisie. Potem się tam przejechał na gwarancyjny przegląd i zachwalał. Jak po pewnym czasie moja klasa A domagała się naprawy to też się tam udałem. Spokojnie mogę zarekomendować każdemu kto chce sprawdzonego i solidnego warsztatu
      • Gość: cytrynek Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 26.09.14, 18:36
        Też mam swój ulubiony warsztat, w którym serwisuję hondę tyle że w Markach, a nie w Warszawie. Jeśli kogoś interesuje, to sobie wyguglajcie opinie o Hondzie Matraszek lub kliknijcie w link, są tam namiary. Ja mocno polecam:)
    • Gość: tomekklem Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 21:36
      Zdecydowanie Honda Matraszek - świetnego blacharza mają.
      • Gość: marcinqq Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.14, 12:37
        a cos blizej Marek?
    • Gość: marcinex Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 18:25
      Honda Matraszek - full profeska. Do mnie po odbiór auta na przegląd zgłosili się sami, przyjechali, zabrali hondzię na przegląd, odwieźli, gdy już była zrobiona. Bardzo polecam :)
      • Gość: Greg Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.15, 07:11
        www.ars.net.pl - prawdziwi specjaliści, którzy bardzo sprawnie uwinęli się z moją uciążliwą usterką z klimatyzacją.
        • Gość: Olek249 Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.15, 07:24
          Ja staram się regularnie na przeglądy odwiedzać www.motolab.pl z Wesołej pod Warszawą bo mają stosunkowo tanie ceny przy spranwych i szybkich naprawach.
    • Gość: maciek Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.play-internet.pl 26.02.15, 21:29
      Ogólnie to polecam auto-mot mają warsztat na Pustelnicka 27 m.6 , szybka obsługa, miły kontakt.
      • po1nter Re: Warsztat samochodowy Warszawa 26.02.15, 21:53
        Także polecam serwis AUTO-MOT ! Miła i szybka obsługa !
    • 0adonis Re: Warsztat samochodowy Warszawa 08.08.15, 10:43
      Korzystałem kilka razy z emti serwis na Chełżyńskiej i wszystko było jak należy. Szybko, nawet inie drogo i dobrze.
      • garun Re: Warsztat samochodowy Warszawa 26.08.15, 14:38
        emti rzeczywiście daje radę, miałem małe przygody na drodze i oddawałem auto do naprawy z ubezpieczenia, jakichś większych formalności nie było, auto całe szczęście bez ogromnych szkód także szybko im poszło, zrobione na cacy
        • Gość: mulacjan Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.15, 16:27
          Moim zdaniem Honda Matraszek w Markach godna polecenia - byłem tam kilka razy, zawsze byłem zadowolony z efektu. Kompetentni doradcy serwisowi, z tego co kojarzę to jeden z nich, pan Michał, bardzo konkretny i pomocny. Dużego plusa u mnie mają właśnie za miłą obsługę i podejście do Klienta, ale oczywiście priorytetem jest rzetelny serwis samochodowy, do którego nie mam żadnych zastrzeżeń.
      • Gość: Irek Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: 91.196.122.* 27.09.15, 10:21
        Potwierdzam emit to dobry warsztat. Podchodzą do klienta profesjonalnie i taką tez pomoc dostajemy profesjonalną. Polecam.
    • muchman13 Re: Warsztat samochodowy Warszawa 04.09.15, 22:55
      szukam dobrego warsztatu na Gocławiu!?? zna ktoś jakiś godny polecenia
    • Gość: kazio34 Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.15, 21:52
      Bardzo dobry, solidny warsztat mogę polecić nie w Wawie, a w Markach - Honda Matraszek. Serwisują wszystkie marki aut, usługi wykonywane solidnie i wyceniane uczciwie. Polecam gorąco!
      • Gość: Meila Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.15, 02:51
        W STS Turo zajmują sę naprawą turbosprężarek. To bardzo dobre miejsce dla tych, którzy lubią precyzyjną i terminową robotę. Tu macie szczegóły: www.ststurbo.pl/
    • bartosz.k.1980 Re: Warsztat samochodowy Warszawa 11.02.16, 08:07
      Fajnie, że są jeszcze serwisy godne polecenia. Ja ostatnio na takim poleceniu się "przejechałem" i teraz przestrzegam przed powierzaniem jakichkolwiek napraw warsztatowi MSC Auto w Warszawie (MCS Sp. z o.o., Jagiellońska 65a, www.mscauto.pl). Firma jedynie inkasuje pieniądze od ubezpieczyciela i nie wykonuje żadnych prac. Swoją drogą przestrzegam przed bierną postawą wobec towarzystw ubezpieczeniowych, które po zatwierdzeniu kosztorysu i przelewie na konto warsztatu umywają ręce od tematu.
    • Gość: miras88 Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: 94.42.203.* 02.04.16, 22:38
      Ja mogę z całą odpowiedzialnością polecić warsztat przy Honda Matraszek na Słonecznej w Markach. Świetnego mają mechanika, a blacharz i lakiernik to po prostu fachura! Oddałem tam auto po stłuczce, po odbiorze było prawie jak nówka.
    • Gość: Marek Re: Warsztat samochodowy Warszawa IP: 188.116.35.* 27.04.16, 15:12
      Bardzo dobrze zna się na Hondach i nie tylko warsztat w Markach.

www.unicarservice.pl

naprawili silnik i zawieszenie w kilka dni! godne polecenia
    • karolinkasabrina203 Re: Warsztat samochodowy Warszawa 25.05.16, 12:41
      glinski-hol.pl jest to firma świadcząca rozmaite usługi. Gdy auto ostatnio zepsuło mi się na drodze w Warszawie znalazłam tą firmę. Oferowali najtańszą lawetę w całej Warszawie. Dodatkowa bez problemu wymienili mi zepsute koło. Wszystko poszło szybko i solidnie.
    • mirekk1972 Re: Warsztat samochodowy Warszawa 21.01.17, 13:49
      autocreativeservice.pl/
      im też
    • kwiatkowskaaa Re: Warsztat samochodowy Warszawa 30.04.18, 23:46
      Ja od niedawna serwisuje auto w MService na Wólczyńskiej, to jest partnerski serwis BMW, więc wszystko się tam odbywa zgodnie z wymogami producenta. Dzięki temu mam pewność, że moje auto jest w dobrych rękach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka