Dodaj do ulubionych

Klub Sosnowy

11.02.13, 15:24
Serdecznie zapraszamy do Klubu Sosnowego w Warszawie.
Oferujemy Państwu wyjątkowo urokliwy i wygodnie zagospodarowany teren piknikowy otulony lasem sosnowym mogący pomieścić do 2 500 osób.
Na łące piknikowej przylegającej do klasycystycznego pałacu Businessman Institute mają Państwo do dyspozycji grill kamienny kryty gontem, zadaszoną pergolę kolumnową z podłogą drewnianą, scenę, korty tenisowe, parasole, meble ogrodowe, bufety, rollbary oraz parkingi na ok. 250 samochodów.
Nasza restauracja zapewnia kompleksową obsługę cateringową Państwa imprezy.
Businessman Institute www.bi.waw.pl ul. Trakt Lubelski 40a, 04 - 870 Warszawa, Tel: 022 379 31 00
Obserwuj wątek
    • Gość: sławi Re: Klub Sosnowy IP: *.ip.mgk.pl 28.02.13, 11:29
      bylem na weselu straszna porazka, jedzenie fatalne moja tesciowa lepiej gotuje, nie polecam.
    • Gość: zenek20 Re: Klub Sosnowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 12:01
      byłam w ostatnią niedziele na brunchu bardzo dobre polskie dania
      • kozica33 Re: Klub Sosnowy 18.03.13, 21:00
        Witam,

-Sławi, możesz napisać kiedy uczestniczyłeś w tym weselu ?Co konkretnie było do jedzenia? I dlaczego "straszna porażka"?
        - Zenek, możesz napisać coś więcej na temat dań podczas tego brunchu?
        Z góry dziękuję :)
      • 5jagodka1990 Re: Klub Sosnowy 27.05.13, 15:20
        Byłam w ostatnią niedzielę na komunii w Klubie Sosnowym. Było bardzo elegancko, a jedzenie wyborne, doskonała sprawa z bufetami, można było podchodzić kilka razy i wybór był bardzo duży. Mają tam bardzo atrakcyjny teren z dmuchańcami dla dzieci, co tydzień są tam brunche i zawsze jest tyle atrakcji. Na pewno przyjadę z dzieckiem. Polecam
        Jadwiga
        • Gość: były Re: Klub Sosnowy IP: *.ip.mgk.pl 03.06.13, 20:32
          załoga BI, KLUBU SOSNOWEGO!!! Jak piszecie takie rzeczy na forum to dodajcie: nie płacimy pracownika, dostawca, kucharzą, kelnera, recepcjonistka, mamy dziurawe obrusy, wszedzie brud , w basenie woda zimna, telefony nam odcieli bo nie płacilismy, spa zamknolem bo nie chce u mnie nikt pracowac!!!
          • Gość: Obiektywny Re: Klub Sosnowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 10:30
            Nie płacenie to jedno- takie sprawy to do sądu a nie na forum. Co do jedzenia- obiektywnie rzecz biorąc dobre. Obsługa aż zbyt natrętna- co się chwali :) Obiekt fajny, schowany w zieleni, dmuchańce dla dzieci- były wniebowzięte. Byłem na komunii chrześniaka więc mogę ocenić.
          • Gość: Em Re: Klub Sosnowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 23:20
            Święte słowa. Wszystkie pozytywne oceny i komentarze na temat Klubu Sosnowego, które można znaleźć w internecie są dodawane przez właściciela lub pracowników na jego polecenie. Natomiast negatywne dziwnym trafem znikają... Właściciel jest złodziejem, który zatrudnia ludzi na czarno i nie wypłaca pensji. Znam ludzi, którzy pracowali w Klubie i mieli u Prezesa do odebrania po kilkanaście tysięcy złotych... Trzymajcie się od tego miejsca z daleka, nie wspierajmy takich oszustów, wspierajmy uczciwych ludzi
            • Gość: :D Re: Klub Sosnowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.15, 01:03
              wlasciciel moze i h... bo zatrudnia h...a, dla mnie wlacicile byl ok ale szef kochni to rumcajs jebac go BRUDAS, oszukuje tych na wynajeciu i niby zatrudnionych bylem tam przez wakacje zadNEJ
              umowy a do tego chciali zebym sciany malowal jak zjebalkem sie z drabiny to wielkie pretensje czemu nie pomalowane a ja na to ze nie jestem ubezpieczony :D KLUB SOSNOWY BEZ RUMCAJSA BEDZIE LEPRZY PANIE PREZESIE KAZDY TYLKO NIE ON z szef jest ogarniety a rumcajs rucha pana i pracownikow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka