Dodaj do ulubionych

Domy z drewna

IP: *.dynamic.lte.plus.pl 15.02.13, 13:25
FIRMA STOLDARK istnieje na polskim rynku od 1998 roku.Posiada wieloletnie doświadczenie w budowie domów w technologi konstrukcyjnej oraz z bala.
Wśród naszych dokonań znajdziemy mnóstwo domków ogrodowych, letniskowych i całorocznych.
W trosce o wasze zdrowie i wygodę do izolacji cieplnej domów stosujemy maty z włókna drzewnego i z włókna konopi dzięki czemu są ekologiczne.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
tel.603-314-828
www.stoldark.pl.tl
stoldark@op.pl
Obserwuj wątek
    • figeros1 Re: Domy z drewna 02.07.15, 08:34
      Takie domy z drewna to piękna sprawa jest. Ja sam ostatnio oglądałem takie tanie domy z drewna całoroczne i powiem, że wygląda to przepięknie. Takie domki mają swój własny klimat, jeszcze jesli znajdują się w lesie to już w ogóle. Latem jest jeszcze piękniej.
      • czajka817 Re: Domy z drewna 07.07.15, 13:55
        Mi również się podobają domy z drewna. :) wyglądają świetnie
    • wanda.nul Re: Domy z drewna 14.03.16, 12:29
      My budowaliśmy z firmą Wikpol z Wieliczki, a zdecydowaliśmy się na budowę z bali okrągłych. Jesteśmy zadowoleni z zakończonej inwestycji, która przebiegł sprawnie, bez jakichkolwiek nieoczekiwanych niespodzianek. Wykonawca solidny i terminowy, warto rozważyć jego ofertę i zapoznać się z informacjami na temat technologii i przebiegu budowy, które znajdują się na ich stronie.
      domy z bali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka