Dodaj do ulubionych

Terminale płatnicze Warszawa

IP: 31.178.10.* 17.04.13, 08:29
Jesteśmy dystrybutorem międzynarodowego centrum rozliczeniowego montrada.

Montrada oferuje obecnie najkorzystniejsze warunki rozliczania kart na terminalach płatniczych w Polsce dla małych i średnich firm.

Wiele sklepów i punktów usługowych przechodzi do montrada by zaoszczędzić i obniżyć koszty akceptacji kart płatniczych.

W ofercie tylko nowoczesne terminale płatnicze z czytnikami zbliżeniowymi
Niskie ceny najmu od 19 zł za terminal internetowy
Najniższe prowizje w Polsce od 0,49%

Zapraszamy na naszą stronę: terminale płatnicze montrada

Tel: 691894788
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Terminale płatnicze Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 10:47
      Wziąłem terminal płatniczy od terminaledokart.pl/ i nie mogę narzekać, super obsługa, mili ludzie i widać profesjonalne podejście. Dostałem najniższą prowizję w porównaniu z innymi ofertami, a na doładowania telefonów komórkowych dali mi upust 6%. SZCZERZE POLECAM
    • Gość: frik Re: Terminale płatnicze Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.11.13, 21:20
      ALE OSZUSCI stawka interchange to 1,3% wiec jakim cudem prowizja od 0,49% macie ludzi za idiotów
      • Gość: Broker Terminali Re: Terminale płatnicze Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 20:46
        ZAPRASZAM DO SIEBIE.
        Posiadam oferty firm : MONTRADA, PAYTEL, ELAVON, PEKAO S.A , ITCARD, SIX PAYMENT SERVICES. Każda firma znajdzie u mnie ofertę idealną dla siebie.
        www.terminale.biz.pl
        biuro@terminale.waw.pl
        600-391-301
      • Gość: Grzesiek Re: Terminale płatnicze Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 20:56
        0,49% na VPAY , poza tym opłata roczna z góry 419 pln i wszystko się zgadza :).
        taki zwykły wabik na klienta, zapraszam do siebie posiadam ofertę tej firmy i jeszcze kilku innych , każdy znajdzie coś dla siebie, i mówię klientom o wszystkich kosztach, www.terminale.biz.pl
        biuro@terminale.waw.pl , zapraszam.
    • colarz_sc Re: Terminale płatnicze Warszawa 09.04.16, 16:27
      PaySquare jest firmą oferującą kompletne rozwiązania w obszarze płatności bezgotówkowych. Terminale płatnicze PaySquare to przede wszystkim wysoka jakość, szybkość oraz bezpieczeństwo.

Dzięki PaySquare przedsiębiorcy mogą przyjmować i rozliczać płatności niemal wszystkimi kartami debetowymi i kredytowymi. Pay Square obsługuje rocznie ponad 262 miliony transakcji bezgotówkowych realizowanych przez ponad 120 000 konsumentów w Europie. Firma zajmuje się również dostawą i serwisem terminali do przyjmowania płatności oraz bankomatów.

Dzięki terminalom PaySquare otrzymujesz:

30 dni okresu próbnego
      Urządzenia najwyższej jakości
      Specjalną ofertę z gwarancją obniżenia prowizji

Link do oferty specjalnej

perlopezo.produktyfinansowe.pl/e/lead/720/?source=lt

Wyślij formularz
      Bezpłatnie oddzwonimy
      Przedstawimy najlepszą ofertę
    • Gość: przegrzebka12 Re: Terminale płatnicze Warszawa IP: *.centertel.pl 19.04.16, 10:16
      Sposrod 4 ofert wybralem paysquare i patrzac z perspektywy czasu byla to
      dobra decycja - obnizyli mi nawet

prowizje bez dopominania sie - automatycznie bo jakies stawki intercharge
      sie zmienijszyly.

polecam - dobra jakosc - faktury mogly by byc nizsze ale nie jest zle
    • pay-square Re: Terminale płatnicze Warszawa 06.05.16, 11:02
      PaySquare przyspiesza - pieniądze w 1 dzień roboczy! Dziś płatność jutro pieniądze na koncie.

Konkurencja nas nienawidzi - mamy za niskie prowizje od transakcji od 0,2%

Szybka oferta na terminal płatniczy

Zapraszamy na test 30 dni - jak się nie spodoba zwracasz bezpłatnie

tel 691 894 788
    • lucask333 Re: Terminale płatnicze Warszawa 04.03.24, 08:15
      Cześć! Ja ostatnio zakładałem nowy biznes i potrzebowałem terminala. Trafiłem na najróżniejsze opcje, duzo tego jest. Zobacz sobie np. Terminale Płatnicze www.terminaleplatnicze.eu Oni zdaje sie mieli tę opcje korzystania rok za darmo, ale nie wiem, jakie są szczegóły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka