Dodaj do ulubionych

od 39zł - Serwis Komputerowy Warszawa Mokotów

IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 12:47
PROFESJONALNY SERWIS IT W NAJLEPSZYCH CENACH!

SPK! - Stołeczne Pogotowie Komputerowe
DLA CIEBIE lub TWOJEJ FIRMY

- Odzyskujemy utracone dane
- Przyspieszamy komputery, laptopy
- Usuwamy wirusy
- Czyścimy zalane laptopy
- Świadczymy opiekę nad komputerami firmowymi

DLA CIEBIE - Naprawy od 39 zł/szt., diagnostyka za 0 zł
DLA FIRMY - Obsługa firm od 99 zł/m-c, diagnostyka komputerów w Firmie za 0 zł.

ZABEZPIECZAMY i CHRONIMY poufne dane.
SZYBKI CZAS REAKCJI!
Udzielamy długoterminowej gwarancji.

~Komunikujemy się na wysokim poziomie w języku angielskim.

OPINIE O NAS: kliknij

ZACHĘCAMY DO KONTAKTU:
www.spk.sos.pl/
od pon-pt: 10.00-18.00, sob-10.00-14.00,
w nagłych przypadkach po godz.
ul. Prałatowska 4/58
tel. 505-700-999, 784-647-678

~z chęcią doradzimy!, pomożemy! – Bogumił Lewandowski - (właściciel Firmy SPK!)
Obserwuj wątek
    • Gość: Res Re: od 39zł - Serwis Komputerowy Warszawa Mokotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 09:35
      W Warszawie korzystam z usług Serwisu Omega. Jak dla mnie jest to zdecydowanie najlepszy wybór. Są tani i dobrzy.
    • Gość: szlajfka Re: od 39zł - Serwis Komputerowy Warszawa Mokotów IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 23:13
      Od kiedy ul. Prałatowska to Mokotów?...
      • Gość: bl Stołeczne Pogotowie Komputerowe IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 12:17
        Jesteśmy również pogotowiem komputerowym dojeżdżającym do dzielnicy Mokotowa. Natomiast nasz serwis stacjonarny mieści się na ul. Prałatowskiej 4/58.
        Chętnie rozmawiamy z osobami potrzebującymi pomocy w zakresie naprawy popsutych laptopów, komputerów pc, czy też nośników pamięci.
        Zależy nam na zaufaniu, które budujemy z naszymi klientami.
        - Stołeczne Pogotowie Komputerowe
        Tekst linka
        • Gość: kasiaGOśc Re: Stołeczne Pogotowie Komputerowe IP: *.range109-148.btcentralplus.com 15.02.15, 19:05
          polecam spk z ul. prałatowskiej ;) chłopak bardzo sympatyczny i pomocny. Pomogł mi z gasnącym ekranem w komputerze, za niewielkie pieniądze doradził i naprawił mi mojego ukochanego laptopa - wystawiam mu dobrą opinię - \kasia ;)
    • Gość: Wkurzony Re: od 39zł - Serwis Komputerowy Warszawa Mokotów IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 15:51
      Odradzam GC System na ul. Soczi

GC System na Mokotowie
      Żenujący niski poziom kultury obsługi klienta, bezczelność podczas zgłaszania reklamacji oraz oszustwa podatkowe ( nie ma możliwości otrzymania jakiegokolwiek rachunku/paragonu/faktury ) za dokonaną naprawę każe mi ostrzegać przed tą firmą. Oddając do naprawy sprzęt musimy liczyć się, że otrzymamy totalnie zdewastowany rzęch dokonany przez niekompetentną obsługę z powymienianymi częściami na starocie. Ostrzegam przed firmą GC SYSTEM. Co więcej firmy, które są podane na ich stronie podczas korespondencji e-mail całkowicie odżegnują się, od jakiejkolwiek współpracy z nimi.
      Sprawę zgłosiłem do Urzędu Skarbowego oraz na Policję.

• Gość: Kasia89 Serwis Komputerowy Warszawa Targówek IP: *.range86-147.btcentralplus.com 04.08.15, 12:18
      Nie wytrzymałam i wystawiam już drugą opinie ale tym razem na tym forum gazeta.pl. Jestem dopiero co po powrocie z serwisu przy ul. Prałatowskiej. Miałam naprawiony monitor w laptopie i ciesze się z tak miłej obsługi. Zapłaciłam niewiele, naprawa przebiegła sprawnie :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka