bowemniejest_6
02.09.26, 11:31
Obydwie ciezkie kulturowo nacje… 🤦♀️ Zostalam zwyzywana od psychicznych na forum, bo kupilam bulke i napoje dla sasiada, ktory ogarnia mi instalacje. Zaproponowalam, nie skorzystal. Zrobil a dzis musi dokonczyc, czyli dziure w scianie zamknac. I tak mysle, co by bylo na e-matce, gdyby to on zalozyl watek. Bo wczoraj stwierdzil, ze skasuje tylko za material “bo jestesmy sasiadami”. Oczywiscie sie nie zgodzilam, po ciezkich negocjacjach zgodzil sie, zebym mogla zaplacic, co laska. Zaplace regularna roboczogodzine i doloze za ekspresowe wykonanie. Bedzie ciezko, ale dam rade. Zatkal mnie propozycja, ze jak chce to on z wlasnej kasy zaplaci za lepsze urzadzenie a ja mu kiedys oddam. No nie, sama zaplace. Dzis bedzie zabawa w przekazywanie pieniedzy. Wiedzialam, ze tak bedzie. Jesli Polacy sa goscinni, honorowi i korrekt to Turcy mocniej. Juz proces wmuszania jedzenia jest u nich bardziej zaawansowany. Raz zasmakowala mi potrawa kolezanki, w sensie, ze pochwalilam i zjadlam dokladke. To na drugi dzien przniosla mi zapas na tydzien chyba. A sasiad juz zapowiedzial impreze jak sie wprowadzi i ze bedzie cala kamienica zaproszona i znajomi i rodzina. 😂🤦♀️