Dodaj do ulubionych

Montaż LED

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 10:17
Jeśli szukasz firmy, która wykona dla Ciebie montaż oświetlenia LED to koniecznie sprawdź ofertę LEDmaker. Firma została założona przez inżynierów elektroników po Politechnice Warszawskiej w 2010 roku. LEDmaker nieustannie rozwija swoje usługi, aby wyjść na przeciw zapotrzebowaniom klientów. Na dzień dzisiejszy nawiązując współprace z LEDmaker możesz liczyć na:

zakup gotowych do montażu zestawów oświetlenia LED
według wymiarów wskazanych przez klienta

profesjonalny montaż oświetlenia LED
przez wykwalifikowanych pracowników

wykonanie prac wykończeniowych wnętrza takich jak
sufity podwieszane, malowanie, układanie płytek i paneli,
montaż drzwi i parapetów

projektowanie, aranżacje wnętrz.

Jeśli jesteś zainteresowany, którąś z powyższych usług skontaktuj się z nami w celu umówienia na bezpłatne spotkanie konsultacyjne.

Dane kontaktowe:
kontakt@ledmaker.pl
535 762 537
ledmaker.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Arkadiusz Re: Montaż LED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 18:16
      Ja montowałem u siebie ledy sam to nic trudnego. Choć muszę przyznać, że nie była to duża instalacja trzy metry taśmy RGB.
      • Gość: Norbert Re: Montaż LED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.14, 11:46
        Ja korzystałem z powyższego ogłoszenia został wykonany sufit podwieszany z montażem oświetlenia LED w moim salonie. Osobiście jestem zadowolony z usługi starannie wszystko zostało wykonane i sprawdzone, polecam firmę LEDmaker.
        • Gość: Michał Re: Montaż LED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 18:39
          Co prawda nie korzystałem z usługi montaż led, ale kupiłem u LEDmaker gotowy do montażu zestaw oświetlenia. Wszystko było sprawne, otrzymałem dość znaczną pomoc podczas wyboru odpowiednich produktów LED do mojego mieszkania.

Montażu oświetlenia LED dokonałem samodzielnie nie jest to skomplikowana czynność. Szczególnie łatwo montuje się taśmę, która posiada pasek samoprzylepny na odwrocie wystarczy oderwać i przyłożyć do ściany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka