33agnieszka2 09.06.05, 15:16 Sprzedam śliczne/duże/drogie mieszkanie...bdb standard+garaż Miejscowość - Za Wilanowem...przed Powsinem/bardzo ładne nowe budynki/zadbane osiedle!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Jak zwykle spamer 33agnieszka2 09.06.05, 22:45 Po spamerskim handlu fotelikami rowerowymi i chińską elektroniką na kilkunastu forach, zajęłaś się spamem - nielegalnym pośrednictwem mieszkaniowym ? Wynoś się jak zwykle na forum sprzedam. Przecież nie masz mieszkania Wilanów/Powsin skoro poszukujesz współlokatorów do wynajmowanego pokoju we Włochach. Odpowiedz Link Zgłoś
33agnieszka2 Re: Jak zwykle spamer 33agnieszka2 11.06.05, 13:31 jak zwykle nie chce mi się z Panem gadać nawet.......... Ale wyjaśniam innym czytającym: Nadal szukam dziewczyny do pokuju na Ochocie(dziewczyny która odemnie wynajmują mieszkanie potrzebują współlokatorki:-))) Oraz:Chcę sprzedać mieszkanie/apartament - jak wyżej:-))) Na pytania nadal odpowiadam na prv! Pana niepozdrawiam Innych owszem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
33agnieszka2 słówko do Pana JAN W 11.06.05, 13:37 jak już napisałam nie mam wielkiej przyjemności w konwersowaniu z Panem. Więc prosze nie zaśmiecac"sobą" moich wątków....może dla odmiany poczyta Pan gazetę........lub napisze coś ciekaweg(choć w te umiejęctności wątpię...bo jak narazie potrafi Pan tylko wytykać/czepiać się/szperać po forach aby odkryć/...ble ble ble.....szkoda pisać) niezapraszam/więcej nie bedę komentowała!! Odpowiedz Link Zgłoś
januszl1 Re: sprzedam APARTAMENT/MIESZKANIE 16.06.05, 14:10 Za Ile? Jaki adres aby zobaczyć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś