Dodaj do ulubionych

Pomogę w pisaniu prac

IP: *.static.chello.pl 30.07.12, 14:48
Pomogę w pisaniu prac dyplomowych, licencjackich, magisterskich i innych. Szybkie terminy, niska cena, ponad 10-letnie doświadczenie, solidność i brak plagiatów. Każda praca powstaje indywidualnie - mozliwość spotkań i konsultacji w Warszawie. Bez przedpłat, poprawki gratis. tel: 784 727 797
Obserwuj wątek
    • milena13282 Re: Pomogę w pisaniu prac 25.09.12, 19:47
      Dobre prace pisze diploma.pl. Sama korzystałam i wiem jedno, że na pewno nie są oszustami. Ja była bardzo zadowolona ze swojej pracy.
      • Gość: Pomoc Re: Pomogę w pisaniu prac IP: *.derkomnet.pl 27.09.12, 09:35
        Oferuję kompleksowe pisanie prezentacji maturalnych na wybrany temat.
        Prezentacja zawiera: pracę 4-5 str. A4, czcionka 12, bibliografia, plan prezentacji, przykładowe pytania komisyjne.
        Mam na swoim koncie wielu zadowolonych maturzystów.
        Każda praca jest napisana w sposób indywidualny, kreatywny i oryginalny co daje gwarancję powodzenia na maturze.
        Cena do uzgodnienia.

GG; 40304424
        E-mail pomocmaturalna@onet.pl
        • pogotowiepisemne Re: Pomogę w pisaniu prac 30.10.12, 14:53
          KOMPLEKSOWA POMOC W PISANIU PRAC: www.pogotowiepisemne.pl
      • pogotowiepisemne Re: Pomogę w pisaniu prac 30.10.12, 14:49
        A ja polecam www.pogotowiepisemne.pl, świetne, rzetelne prace i indywidualne .
    • pogotowiepisemne Re: Pomogę w pisaniu prac 30.10.12, 14:52
      Pisanie prac, każdy temat, każda dziedzina - doświadczeni redaktorzy, indywidualne podejście: www.pogotowiepisemne.pl
    • Gość: PisaniePrac.com.pl Re: Pomogę w pisaniu prac IP: *.play-internet.pl 13.07.13, 19:34
      Zajmujemy się świadczeniem usług edukacyjnych i konsultacji naukowych na wszystkich etapach edukacji - chętnie doradzamy i rozwiązujemy każdy, nawet największy problem edukacyjny na każdym poziomie studiów wyższych. Napisz lub zadzwoń dzisiaj!

DLACZEGO MY?
      - gwarantujemy nieszablonową i oryginalną pomoc w oparciu o unikalny aparat naukowy tj. bibliografię z przypisami
      - elastyczna komfortowa płatność (ratami)
      - darmowe poprawki i raport antyplagiatowy na życzenie
      - jesteśmy przygotowani na zlecenia ekspresowe do kilku godzin, zapewniamy stały kontakt 365 dni w roku 7 dni w tygodniu
      - działamy legalnie, możliwość podpisania umowy

PONADTO:
      - korekta merytoryczna i polonistyczna
      - pomoc w ułożeniu konspektu, zebraniu bibliografii, wyszukiwanie i selekcja materiałów
      - wirtualne korepetycje
      - pisanie w języku angielskim i niemieckim

Wycena w 30 min: kontakt@pisanieprac.com.pl, tel: 515 150 300, GG: 135658, zapraszamy na naszą stronę: www.pisanieprac.com.pl
    • grzegorznosiadekk Re: Pomogę w pisaniu prac 04.06.25, 12:47
      📣 UWAGA STUDENCIE! 📣
      Chciałbym Wam przekazać coś istotnego, bo otrzymuję mnóstwo wiadomości typu:
      🗨️ "A coś taniej?"
      🗨️ "Termin 3 dni, ale chciałabym 30 zł/stronę, bo przecież inni tak się ogłaszają..."
      ❌ NIE, nie będzie dobrze napisanej pracy za 20 czy 30 zł za stronę.
      📈 Kilka lat temu, gdy redaktorów było mniej, stawki wynosiły 35–40 zł.
      💸 Skoro wszystko drożeje – stawki również!
      ⚠️ Z roku na rok przybywa tzw. "pseudo-redaktorów" – jest ich masa, ale...
      ➡️ Większość z nich jest tu na chwilę.
      Taka osoba nie przejmuje się tym, czy zdasz – policzy 30 zł/stronę i tyle.
      😵 Niestety, jakość pracy? 50% szans, że to będzie kopiuj/wklej.
      ‼️ Może Ci to zaszkodzić bardziej, niż pomóc.
      👨‍💻 Prawdziwy redaktor, z doświadczeniem, który pracuje sumiennie, zarywa noce, nie weźmie takiej stawki.
      🧠 Zanim wybierzesz osobę do współpracy, zadaj sobie pytanie:
      👉 Czy sam/sama napisał(a)byś pracę za te pieniądze?
      👉 A co dopiero ktoś z dwoma fakultetami, doktoratem…?
      💬 Zastanów się, do kogo piszesz w sprawie pracy.
      📝 Ja również zajmuję się pisaniem prac.
      🤝 To, co mnie wyróżnia:
      ✅ Nie pobieram zaliczek za napisany tekst.
      ✅ Najpierw wysyłam dany rozdział lub jego fragment.
      📩 Jeśli jesteś zainteresowany/a — napisz do mnie prywatnie:
      📧 grzegorz.nosiadek@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka