kedro-dasos 16.01.13, 23:40 Kupię półbuty ecco najlepiej MIMIC ewentualnie GEOX w stanie idealnym lub bardzo dobrym z minimalnymi śladami użycia. Poproszę o zdjęcie bucika z przodu, z boku i wkładki w środku oraz podanie ceny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalia-82 Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 17.01.13, 21:26 mam nowe mimici 22 na zbyciu Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 17.01.13, 21:37 Poproszę o cenę i zdjęcie Odpowiedz Link
flicek Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 17.01.13, 21:54 a Bartki? Mam 22 na zbyciu... Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 17.01.13, 22:41 ficek równiez poproszę o zdjęcie i cenę magdagg- bardziej chodzi mi o buty typu trzewiki. Córka dopiero chodzi od miesiąca i nie chcę jeszcze wbijać jej nóżki w buty typu adidasy. Odpowiedz Link
ildiss Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 19.01.13, 17:25 mam do sprzedania ecco mimic rozm. 22 takie jak na zdjęciu: Tekst linka wygodnie się je zakłada, kostka jest sztywna. Odpowiedz Link
flicek Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 19.01.13, 18:30 eh, te moje to zimowe, nie doczytalam Odpowiedz Link
ildiss Re: nadal szukam 28.01.13, 12:25 zrobię jeszcze jedno podejście ponieważ moja odpowiedź pozostała niezauważona. Mam do sprzedania ecco mimic rozmiar 22. Model jak na zdjęciu: Tekst linka noszone jeden sezon przez jedno dziecko. koszt 70 zł + wysyłka jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a zrobię zdjęcia Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: nadal szukam 28.01.13, 12:46 ildiss poproszę o zdjęcie wkładek w środku, bo to mnie najbardziej interesuje( żeby nie odstawały i nie były pozawijane) oraz z 1 zdjęcie ogólne( troszke boje się modeli na białej podeszwie, ale może niesłusznie). Córka zaczyna chodzić w butach więc chciałabym, aby zwłaszcza środek był ok i żeby buty nie były długo noszone. Odpowiedz Link
ildiss Re: nadal szukam 28.01.13, 21:30 oto zdjęcia: ecco22 do pierwszego zdjęcia podeszew dałam fotki jak buty były po użytkowaniu(obrazuje stopień zabrudzenia po używaniu),następne już podeszwy umyte. Także ja bym się nie bała białej podeszwy. Buty jak dziś odkryłam mają przybrudzenie widoczne na przedostatnim zdjęciu. Rzepy widoczne na czwartym zdjęciu takie były już przy kupnie - trzymają dobrze, to tylko estetyka. Odpowiedz Link
olaf2011 Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 28.01.13, 13:21 A może takie ? Rewelacyjne trzewiczki Naturino by Falcotto rozm 21, wkładka 13 cm, stan bdb Ze strony producenta: •Bardzo dobrej jakości obuwie włoskiej firmy NATURINO •Elastyczna i lekka podeszwa dopasowująca się do stopy dziecka •Cholewka i wkładka wykonana z skóry •Zastosowane skóry najlepszej jakości •Bardzo miękka wyściółka •Efekt chodzenia jak po morskim piasku Cena 35 zł Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: --- Kupię ecco, geox rozm 22 dla DZ w bdb s 28.01.13, 14:17 niestety za małe Odpowiedz Link