Witam. Mam pytanie. Gdzie znajdują się zajęcia na kierunku ekonomia na kulu? Pytam, ponieważ na innych stronach dowiedziałam się że studenci WNS mają zajęcia na majdanku.
aga27011992 napisała: > Wiecie coś może o planie zajęć na ekonomię na zaoczne? e.kul.lublin.pl/qlplan.html?op=1&wid=11&kid=206 - sprawdzaj tutaj. Chyba jeszcze nie ma.
Przedziwny tekst operujący masą jakichś wytartych frazesów, zasłyszanych i przeczytanych gdzieś opinii, PR-owskich określeń promotorów oraz przymiotników w stopniu najwyższym, które - paradoksalnie - nie podnoszą jego temperatury. Oto najdziwniejsze fragmenty z komentarzami: "Półtora roku temu Lub
przekręcasz ludowe powiedzenia - nie wypowiadaj siem hehe Banan Obambo 2012 - "Czeńdź!, Jesłikken"
Witam:) Jesli jest jeszcze jakas dziewczyna, ktora poszukuje stancji niedaleko KUL-u to proszę o kontakt pod numerem telefonu 517 830 481, cena stancji to zaledwie (330 zl + oplaty) od osoby:)Pozdrawiam wszystkich studentów ekonomii na KUL-u :)
EXPO 2010 EXPO 2012 EURO 2012 ESK 2016 co będzie jeszcze? Olimpiada Zimowa?
Witam wszystkich serdecznie !! W roku szkolnym 2011/12 jestem w klasie maturalnej, myślę o studiowaniu na KUL-u prawa. Obecnie uczęszczam do szkoły artystycznej i prócz matury muszę zdać dyplom, co wiąże się z brakiem czasu na przygotowanie do bardziej rozszerzonej matury. Na maturze zamierzam
Witam :) Zakładam ten wątek gdyż byłoby miło poznać się i porozmawiać przed rozpoczęciem studiów!!!:)
no proste :)
> Zapomniałeś wspomnieć o kostce brukowej na rynku. Ta to dopiero prowokuje.. Strefa kibica i okolice rynku bardzo się zmienią (pod koniec Euro2012) Można o tym przeczytać w kalendarzu Majów. Co do usuwania rowerów to bezprawie. Ustawodawca nie dopuszcza usuwania prawidłowo
Może taka opcja by Cię zainteresowała www.hotelklimek.pl/pakiety-sezonowe/sylwester-2012. Na Sylwestra jeszcze tam nie byłam, ale sam hotel odwiedziłam już parokrotnie i jest godny polecenia.
Walić w nich długimi seriami. I nie certolić się ze sk...! Żeby nie trzeba wstydzić się, gdy >>EURO'2012<< zbliży się.