384 wyników w czasie 114 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Gravistat 250.Proszę o opinię! (początek wątku)

Droga Pani Dr! 1)Bardzo proszę o opinię na temat Gravistatu 250.Czy jest on bardziej szkodliwy niz inne pigułki??Czy nie mam sie czego obawiac?Choruję na epilepsję.Czy Gravistat 125 nie wystarczy?O ile zażywanie leków przeciwkopadaczkowych obniża skuteczność pigułek? 2)Co poradzilaby mi

Re: Gravistat 250.Proszę o opinię!

Raczej wydaje sie bezpieczniejszy gravistat, chociaz głownie chodzi o zwiekszoną ilośc etynyloestradiolu- zależy w ogóel jakie leki Pani bierze, bo czytałam wcraj doniesienie ze najnowocześniejsze leki nie wpływaja/ na skutecznosć pigułek- ale to pierwsze doniesienia tego typu- osobiście

zestaw leków - sprzeczne opinie lekarzy (początek wątku)

witam, dostałam do leczenia nastepujacy zestaw leków, przez 4 tygodnie: doxycyclinum: 2x 200 mg, przed posiłkiem tinidazolum: 2x 250 mg (2 razy pół tabletki), w trakcie posiłku zamur: 2 x 750 mg (2 raz półtora tabletki), po posiłku MOja waga: 70 kg Inny lekarz (zakaźnik szpitalny

potrzebuje opinii lekarza pediatry (początek wątku)

Witam, Proszę o pomoc lekarza pediatrę. W mojej rodzinie 6 letnia dziewczynka zachorowała. Stwierdzono zapalenie migdałków. Pani doktor przepisala BIORACEF 250 mg-tabletki. Wypytała sie o wage dziecka -28 kg- i zaleciła dawkę 2 razy dziennie po tablete. Po dwóch tabletkach, dawkowanie co 12

Re: Lakcid - opinia na temat leku

"żywotności" kultur bakteryjnych. Juz duzo lepszy jest Trilac. Natomiast jedynym zarejestrowanym w Polsce preparatem o udokumentowanej skuteczności jest Enterol (z jakimś numerkiem, 250 bodajże) - dostępny bez recepty. Zawiera szczep Saccharomyces boulardii.

Zestaw leków - proszę o opinię (początek wątku)

Zestaw leków zażywanych codziennie od pary m-cy przez mężczyznę lat 34 w celu poprawy funkcji rozrodczych: MAGNEZ + B6 (rozpuszczalny "Magnez forte" firmy ZDROVIT) WITAMINA C 1000mg (rozpuszczalna) WITAMINA A + E (w tabletce) ANDROVIT* (2 tabletki) na zmianę z SALFAZINEM** (1 tabletka) - co

Re: 250 dni strajku włoskiego

snajper55 napisał: > Wprowadzone prawo nie jest złe. Ono jedynie nie podoba się niektórym lekarzom, > ale to nie świadczy o jego jakości. Pamiętaj, że chyba każde prawo jakiejś grup > ie się nie podoba. Na temat tego wprowadzonego prawa wypowiadali się znani konstytucjonaliści

Re: Ile powinno jeść roczne dziecko-opinia lekarz

z rosołku. Wszystkiego ok. 250ml ok. 20.00 -kaszka j.w. czasem, jak ma ochotę zjada ok.17.00 Danonka, albo jakiś deserek (zasmakowały mu Nestle Misiowy Sad) i w ciągu dnia u dziadków kawałek jakiegoś owoca (dzisiaj podobno zjadł kilka czereśni). I to wszystko, czasem nawet nie zjada całych

Re: Ile powinno jeść roczne dziecko-opinia lekarz

deser.Wszystko nie przekracza 250 ml. Kiedy byla mowa o wprowadzaniu nowych rzeczy do jedzenia, to lekarz mi powiedzial, ze piers z kurczaka, rybka, szyneczka czy co tam zdecyduje podac w formie "zmiksowanej" to jedna pelna lyzka do zupy - to absolutnie wystarcza. + owoc, jarzynka czy co tam

ciąża i za niskie Ft4-opinie lekarzy! (początek wątku)

sama wszystkie hormony tarczycy zeby wiedziec na czym stoje. Uspokoiłam sie troche,może komus sie przydadza te opinie moich lekarzy. Pozdrawiam serdecznie, Asia

Zmienić lekarza? (początek wątku)

informacją jak, kiedy i ile leku podawać :/ W końcu ustaliłam chcąc nie chcąc to sama na podstawie ulotki, ale czy poprawnie - mogę mieć tylko nadzieję. Druga rzecz: pani doktor zapisała mu na gorączkę czopki Paracetamol 250 mg, gdzie na opakowaniu nawet pisze, że to lek dla dzieci od 7 do 12 lat

Re: lekarze homeopaci

Witam ponownie:)) dziekuję za podany link, sprawdziłam. jest tylko jeden z mojego województwa-w Rzeszowie. Ale pomyślałam, że mogłabym skorzystać z porady lekarza w Krakowie bo mam tam siostrę. Wybrałam dr Kowalską bo z Waszych opinii wynika, że jest dobra no i leczy dzieci, a to dla mnie

1 2 3 4 5 6