584 wyników w czasie 133 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Rosnąca siła złotówki - przemyślenia różne

, byłam zadowolona, że mam pracę! I zębami się jej trzymałam. > Co to były za czasy... > princy, gdzie pracowałaś ? pytam bo ja w 2009 idąc z "z ulicy" z cv w dłoni dostałam pracę za 2500 br

Re: Fajna kurtka/plaszcz na zime

Czyli wyskakujesz z prawie £2,500 (bo tyle u mnie ta pierwsza kurtka podobno kosztuje) kupujac kurtke z prawdziwym futrem kolo kaptura, zeby to futro odczepic, bo chcesz kurtke bez futra? -- Light travels faster than sound - that's why some people appear bright until you hear them talk...

Re: OSTATNI WYŚCIG

j0rl.1 napisał: > cojestdoktorku napisał: > > > j0rl.1 napisał: > > > > > > > Poldka srednio zuzywa nie 500 GWh na fobe energii a ca. 2500 GWh en > ergii. > > > > > > "Według danych z Głównego Urzędu Statystycznego

Re: OSTATNI WYŚCIG

Oczywiscie ca. 2500GWh srednio energii na dobe -- ------------------ Pozdrowiena

Re: Nowo przyznawane emerytury vs. 'stary portfel

wyprawa32768 napisał: > i jeszcze dodam że wtedy 15000 brutto emerytury oznacza wyższą kwote netto bo emerytura nie jest obciążona składkmi. Od emerytury płaci się podatek i składkę zdrowotną, czyli razem 21% . Podatku nie płacą ci co mają 2500 brutto. -- Gdy jedna osoba cierpi

Re: Co spowodowało, że jesteście tam, gdzie jeste

Miłość rzuciła mnie 2500 km dalej -- Uzytkowniczka nellamari do mnie: Baw się z psem na zdrowie na psiej plaży - tam jest twoje miejsce - w końcu cóż innego ci pozostało ? Może nawet od sportu nabierzesz kobiecej sylwetki i przestaną cię mylić z dorastającym nastolatkiem.

Skandynawia... Zdjecia z Texas

static.bonniernews.se/ba/cec2f082-f0f8-481f-b497-bb144433cc06.jpeg?crop=2500%2C1407%2Cx0%2Cy1&width=1300&format=pjpg&auto=avif

Re: Pokolenie "bez kluczy "

Najpewniej, ale to nie zmienia faktu, że właśnie w tych okolicach średnia pensja to ok. 1800 euro, naprawdę jak ktoś zarabia 2500 euro to jest już doświadczonym specjalistą. Poza północą Włoch pensje są tak o 30 % niższe. -- Kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."

Re: OT - standardy opieki w polskich szlitacj

nie denerwuj sie. ja mam podobnie. w belgii place za cos takiego okolo 2500 - 3000 euro. 80% mi zwroca. zajebiscie nie? ale OK, ja nie jestem ubezpieczony w panstwowym belgijskim NFZ, to bym czekal okolo 3-4 miesiecy (conajmniej)

Re: artystyczne naciaganie na renty specjalnej tr

wynagrodzenia. Tylko na stopień finansowania nauki. Chodzi o 3% nie do kieszeni. Oczywiście Herr Donald Bezdomny (Bąk) będzie się starał wszystko sprowadzić do kasy prywatnej. To nie tu problem. POCH został sprzedany. Obecnie 1 g odczynnika kosztuje 2500 zł. Odalanów sprzedany. Tylko 250 zł za litr helu

Re: Nie dało się dzisiaj przegłosować

Jaki jest sens kupowania helikopterów apaczów, które można łatwo zestrzelić dronem za $ 2500? Jaki jest sens kupowania 35 F-35, kiedy za te same pieniądze można było kupić 235 Rafale czy Grippenów? Porażka pawiana "Magi" w Iranie dowodzi bezsensu kupowania sprzeętu w USA. Lepiej kupować w Europie

1 2 3 4 5 6