36 wyników w czasie 101 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: motocykl dla kurdupla

A może F650GS ?? W nim chyba można było siedzisko obniżyć? www.motocykle.v10.pl/BMW,F800GS,i,F650,GS,nowe,kolory,na,2010,34391.html

Re: Triumph Tiger 800/XC | Bez kompromisów

Triumph jest dużo lepszy od BMW F800GS - nie ta moc, nie te osiągi i komfort.

Triumph Tiger 800/XC | Bez kompromisów (początek wątku)

Którą wersję wybrać? Do wyboru pozostają dwie: BMW F800GS albo F650GS

hotdog, bidulo jackowa...

segmencie turystycznych motocykli Enduro i to one zaważyły na tak dobrych wynikach sprzedaży. Wyróżniłbym tu modele F 800 GS (nowość 2008) oraz R 1200 GS Adventure, który razem z mniejszym R 1200 GS są absolutnymi liderami rynku Enduro w Polsce. Jeśli ktoś myśli poważnie o jeżdzie turystycznej enduro musi

Re: Triumph Tiger 800 XC | Pierwsze zdjęcie

ciekawe ile kosztuje. chcialbym zobaczyc testy porownawcze z BMW F800 GS do ktorego jest bardzo bardzo podobny

Re: Pierwsze moto do miasta

przeznaczyc na zakup motocykla proponuje BMW F 800 GS . Za te pieniadze kupisz w tej chwili nowy a z poczatkiem przyszłego roku pewnie zostaną jakies egzemplarze z tego roku wiec mozna kupic taniej a przynajmniej gratisowo niezle doposazyc . Mi osobiście bardzo sie to moto podoba . Podoba mi sie zreszta

Global warming

Ach, zatem ileż to tysięcy litrów paliw kopalnych wypalono, by dojechać i powrócić z tej rowerowej imprezy! Ile dwutlenku węgla poszło dodatkowo do steranej ziemskiej atmosfery! A rower na dachu to ponad 10% wypalonego paliwa więcej... :) turpin BMW F800GS

Re: Kilka drobnych uwag

nieszczególnie, bo ciężkie turystyki nadają się chyba najmniej do tego typu zadań. Zdecydowanie lepsze byłoby lżejsze (i dużo tańsze) turystyczne enduro, typu F800GS czy F650GS - przeciśnie się tam, gdzie turystyk utknie, zjedzie i wjedzie po schodach, przeskoczy przez 'żyletkę' oddzielającą torowisko

Re: Motocykle BMW do serwisu!

@ bluntman, to zależy. Enduro F650GS i F800GS mają łańcuchy, podobnie miejski F800R. Natomiast Tour F800ST, Sport F800S mają paski.

Re: BMW F 800GS

Wrażenia po 16 tys (mil). Doskonały Motocykl Miejski i Motocykl Wiejski, gorzej się sprawuje, gdy trzeba z miasta na ową wieś dojechać po autostradzie, zwłaszcza przez Niemcy -- komfort jazdy autostradowej powyżej 150km/h jest nieco gorszy, niż w moim dawnym Transalpie. Wyjąwszy siedzenie,

Re: BMW F 800GS & F650GS

) Jestem raczej wysoki (182cm), ale ledwo siegam czubkami stop do ziemi.. Mieli mi dac obnizone siedzenie... Tez musze sprawdzic. 3) Nie lubie przelacznikow kierunkowskazow: lewy po lewej stronie kierownicy, prawy po prawej... Moze to kwestia przyzwyczajenia, ale nie lubie. Genewski reprezentant BMW

Re: BMW F 800GS & R 1200GS | Za kierownicą

Też bym wolał R 1200GS, ale gdyby ktoś kusił mnie F 800GS to i tak bym brał :)

BMW F 800GS & R 1200GS | Za kierownicą (początek wątku)

r 1200gs poproszę

1 2 3