14 866 wyników w czasie 291 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Podano nowe ceny leków od roku 2012 (początek wątku)

Podano dziś nowe ceny leków od stycznia 2012 roku: www.rp.pl/artykul/22,778231-Lista-lekow-refundowanych-2012.html Zapowiadano niższe zwłaszcza przy chorobach przewlekłych. Mi coś

Re: Podano nowe ceny leków od roku 2012

Tutaj już ostateczne ceny i bardziej czytelna lista w formacie pliku pdf

Re: ceny leków

No Keppra w ogóle jest droga od początku 2012 roku. Tak nam dobrze robią... I bezczelnie będą gadać jak raz mi się w ucho rzuciło: "chcemy by ludzie z padaczką lepiej funkcjonowali w społeczeństwie"

ceny leków (początek wątku)

pierwszy atak padaczki miałam w 30,05,2005 roku wtedy jeszcze nie stwierdzono u mnie epi po nie całym roku 31,05,2006 nastąpił kolejny atak wtedy już zostało stwierdzone po pół roku następny atak wystąpił w między czasie miałam już dopasowywane leki. po ostatnim ataku miałam 5 lat przerwy

Ceny na last w 2012 roku (początek wątku)

Witam, w tamtym roku byłam z rodziną ( my i dwójka dzieci 3 i 4 lata) na lasta w Turcji od 31.08.2011 jeden tydzień za 7600 zł w hotelu Utopia World, pokój rodzinny. W tym roku szukam i szukam okazji; ale o takiej cenie chyba mogę zapomnieć, jedynie co znalazłam to Onyria Claros z Tui i to za 8300

Re: Ceny na last w 2012 roku

Jeśli chodzi o Turcje to jestem komletnym laikiem, w tamtym roku kupilam na lasta dany hotel bo mi odpowiadał i warunkami i ceną a w tym roku ten sam hotel poniżej 9 tys. nie spada, więc jestem ciekawa czy to się jeszcze zmieni czy te ceny w tym roku takie zaporowe? I nie chodzi mi tu o obniżanie

Ceny leków w górę (początek wątku)

Jeszcze kilka lat temu za receptę płaciłem niecałe 100zł. Kilka miesięcy temu trochę ponad 100zł. Obecna recepta wychodzi ok. 250zł gdybym miał z niej wszystko zrealizować. Na pewno nie jest na niej wypisane dwa razy więcej niż poprzednio: 5 razy TRILEPTAL 600 3 razy TRILEPTAL 300 3

Re: Ceny leków w Czechach?

Nie dalej jak wczoraj szukałem tych samych informacji i trafiłem na stronę: zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2012/05/ceny-lekow-w-czechach.html Nie wiem czy są to wszystkie

Ceny leków (początek wątku)

Darmowe leki w Wielkiej Brytanii dla dzieci do 16-tego roku życia jak to sie ma do cen leków w polsce.Moim zdaniem ceny w naszych aptekach to eksterminacja narodu.

Re: Ceny leków

, który kosztowałby około 500 milionów złotych, przyniósłby w pierwszym roku 2-3 miliardy złotych oszczędności. To lobby firm farmaceutycznych i środowisk lekarskich robi wszystko, aby nigdy nie powstał. Narodowy Fundusz Zdrowia refunduje do wysokości limitów cenę wszystkich leków z danej

wzrost cen materiałów budowlanych w 2012r. (początek wątku)

Chcemy zacząć budowę domu na wiosnę i jedni nam doradzają, żeby kupić teraz materiały a inni w lutym, marcu bo wtedy jest zastój i składy budowlane obniżają ceny. Nie wiemy kogo słuchać. Może ktoś z forumowiczów śledzi informację na ten temat?

Re: wzrost cen materiałów budowlanych w 2012r.

cześć polecam dane publikowane co miesiąc: np: www.chemiabudowlana.info/index,art,5721,szukaj,psb,,trendy_zmian_cen_materialow_budowlanych_w_maju

Ceny 2012 (początek wątku)

Jak kształtują się ceny kwater w tym roku? Szukam kwatery w małej miejscowości w pomorskiem. Rezerwowaliście już? Nie interesuja mnie "kołchozy". Szukam kameralnej kwatery. Dzięki za pomoc.

Re: Ceny 2012

W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.

Ceny mieszkań mocno w dół w 2012r.

. zdolnośc kredytowa...zmalała o 30% w stosunku do roku 2010 4. developerzy nic nie mogą sprzedać, na targach mieszkaniowych kompletna klapa ( warszawa )

Re: Ceny mieszkań mocno w dół w 2012r.

> 1. demografia...kto ma niby te mieszkania kupować? skoro ci co mieli kupic już > dawno kupili.. Moim zdaniem wyż demograficzny z lat 80 jeszcze mieszkań nie kupił. Wśród moich znajomych dominuje wynajem lub mieszkanie z rodzicami. (większość po studiach, dobre uczelnie typu polibuda

Ceny 2012 (początek wątku)

Czy to tylko moje odczucie, że w tym roku ceny poszły dramatycznie w górę - wczasy 2 tyg w Grecji 2 +1 to koszt ponad 11 tys, przy czym za dziecko tylko 290.... Dramat jakiś

Re: Ceny 2012

Zalezy to z jakim biurem podrozy sie tam wybierzesz. Ja w tym roku szukalam lastow do Grecji i rzeczywiscie bylo drogo. Przede wszystkim mam wrazenie ze drogie sa same bilety lotnicze. Zawsze mozna sie wybrac autokarem. Ja podrozowalam autokarem z Funclubem (np do Turcji) - osobiscie wole latac

1 2 3 4 5 6