flying_daria 14.02.12, 12:59 Jak kształtują się ceny kwater w tym roku? Szukam kwatery w małej miejscowości w pomorskiem. Rezerwowaliście już? Nie interesuja mnie "kołchozy". Szukam kameralnej kwatery. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ttominex Re: Ceny 2012 14.02.12, 14:04 Cena kwatery jest chyba zależna od standardu, zależy kto i czego szuka, pewnie sa jeszcze kwatery za 25-30 zł za osobę gdzie łazienka jest na korytarzu, i warunki skromne, i tez takie gdzie wyposażenie jest nowe, łazienka full, tarasik , własny aneks kuchenny gdzie cena sięga 70 zł i więcej za osobę. Ja znalazłam fajne pokoje z aneksami i tarasem, w Dziwnowie w cenie 50 zł za osobę, a dziecko połowa ceny, ale chyba jednak wybiorę domki za 200 od domku. Ceny uważam za zbliżone do cen z roku 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: Ceny 2012 14.02.12, 17:51 A jeśli można wiedzieć, gdzie znalazłaś domki za 200 zł?? Ja szukam ofert od 2 tygodni i uważam że ceny poszły kosmicznie w górę. Szukam akurat domku dla 4 osób i ceny oscylują w okolicach 300zl co jest dla mnie ceną straszną! A nie szukam pałacu! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: Ceny 2012 14.02.12, 19:41 w zaleznosci od sezonu, wszystko idzie w góre i ceny tez oto Miedzyzdroje 2 km do plazy wspólna lazienka 35 zl 100m do plazy wspolna lazienka 50 zl 100m do plazy z lazienką 100 zl i ponad apartamenty od 300 do 500 do 100m do plazy. a ceny jak co roku bedzie lalo spadna bedzie cieplo pójda w góre Odpowiedz Link Zgłoś
ttominex do luksusfashion 14.02.12, 20:06 Wszystko zależy od sezonu, domki za 200 zł, nawet nowe i piętrowe są wszędzie z tym że do 23 czerwca, a ja jeszcze w tym roku mogę jechać przed wakacjami, w zeszłym roku też byłam w czerwcu i pogodę miałam dużo ładniejszą niż ta która była potem w lipcu. W tym roku przez 5 dni chcemy się zatrzymać w Międzyzdrojach i mamy ofertę na apartament z balkonem z widokiem na morze w budynku hotelu Slavia w cenie 140 zł, oraz w apartamentowcu niebieskim tez przy plaży w cenie 180 zł za dobę, oczywiście to też będzie jeszcze w czerwcu, ten sam apartament w lipcu kosztuje już 320 zł. Standard apartamentu wydaje się wysoki, ale może się mylę ? Proszę o opnię dotyczącą tych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: do luksusfashion 14.02.12, 20:54 Hotel Slavia może być , wiadomo ceny do 15 lipca są inne.A miedzy 15 lipca a 15 sierpnia najwyzsze chociaż teraz raczej do 20 sierpnia ponieważ jest mase chetnych po 15 ze względu na dlugii weekend.Niestety morze to nie Zakopane sezon trwa tylko 2 miesiace gdyby trwal tak jak i w górach ceny pewnie bylyby niższe, ale ludzie nad morze jadą tylko w lecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
helmutt1 Re: Ceny 2012 14.02.12, 21:36 Mam tanie domki. 30 zeta za głowę. Warunki spartańskie ale zawsze wszystkie są wynajęte bo Jurata swoim spokojnym klimatem wynagradza niewygody. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli helmut 15.02.12, 14:48 a możesz na priwa przyslac jakis namiar na te domki? :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robcius Kołobrzeg komfortowe mieszkanie Koszalinska 32E/8 22.02.12, 14:08 Polecam Kołobrzeg więcej na stronie www.kwatery-koszalinska32.kolobrzeg.pl Ceny na pewno poniżej 300zł/doba Odpowiedz Link Zgłoś
agan102 Re: Ceny 2012 15.02.12, 10:15 Hej. Trzeba tylko dobrze poszukać. W zeszłym roku w Saturnie w Rowach ( 300 metrów od morza) za nowy domek z aneksem , dwa pokoje itd zapłaciłam 250 w sezonie dla 4 osób. W tym roku jadę do Dąbek - tym razem kameralny pensjonat z placem zabaw, dwa pokoje z aneksem - ale bez mozliwości gotowania ( lodówka jest to mi wystarczy) płacę za 4 osoby 200 zł w pełni sezonu przełom lipca i sierpnia. Dwa lata temu płaciłam 160 zł! To rok temu ceny poszły w górę. Teraz są na takim samy poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kami.l33 Re: Ceny 2012 15.02.12, 10:52 W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-1515 Re: Ceny 2012 15.02.12, 10:57 Ja mam zarezerwowany domek w Mewie w Jantarze na Mierzei Wislanej i place 165 zl. doba za 4 osoby (domek 2 pokoje, aneks kuchenny i lazienka). Odpowiedz Link Zgłoś
flying_daria Re: Ceny 2012 16.02.12, 10:38 ile km jest do morza w Sasinie najlepiej sprwdz na mapie bo dane od włascicieli kwater bywają "niedokładne" . Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Ceny 2012 16.02.12, 17:38 Pytam, bo ktoś napisał "blisko do morza" a na mapie widać, że to kilka jak nie kilkanaście kilometrów do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_daria Re: Ceny 2012 16.02.12, 10:51 Nie mam szczęścia do domków, preferuje kwatery. Przegladałam ceny i ... zrobimy tak jak wzeszłym roku. Wybierzemy dwie kwatery i w weekend majowy sprawdzimy i podejmiemy decyzje. Mysle, że w tym roku też się ten sposób sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aducha2704 Ostrowo - Pensjonat Delfin 26.06.12, 09:56 Zapraszam do Pensjonatu Delfin w Ostrowie! ceny już od 25zł/dobę Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic. Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji. Zapraszam do zapoznania się z ofertą na naszej stronie internetowej: www.pokojedelfin.freehost.pl/#1 Odpowiedz Link Zgłoś
j.monisia Re: Ceny 2012 27.06.12, 14:01 Łukęcin: www.villaisabella.prv.pl lub www.villadeluxe.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś