Hajduczek z 1958 A tak? Babol. > Pytanie - czy wiek Cesi wspomniany jest na wysokości 1975 czy 1976 r. Jest właśnie niestety ten wiek wołoduchami napisany już na pierwszej stroniczce pod datą 5 grudnia 1975. Neron pali kalkę na balkonie, polewa firanki i wraca spać do wyra. Tymczasem artystka
kalendarzowym, w którymC poszła do 1 powinna mieć 14/15 najwyżej czyli być z 1960/61. Skąd to 16? Czy reszta tzn Danusia & Pawełek, Lucek i Beata też są jak ona z 59 czy poprawnie z '60? Hajduczek zaś powtarzał klasę "za nonkonformizm" lol czyli jest od całej klasy starszy o rok, czyli jest albo z 59 albo
.... my grali utwory zachodnie , nie mówiąc o jazz standartach ... z polskich , to o ile pamiętam zagrałem kiedyś (1958-60) w kawiarni Danusia na Marszałkowskiej , gdy z Gdyni wracałem do akademika.. to był utwór chyba , "pamiętasz była jesień " ..potem nigdy więcej nie kommromitowałem się polską
mają być leki... Ja ich już nie chcę....!! Ja chcę tylko moją Natalkę!! Wiem...wiem....musze popłakać...wylać co siedzi w środku...i ze zmęczenia oczy się zamkną same. Tylko że jutro znowu dzień... Siły Natalko. Błagam siły. Aniołki Nasze wspierajcie nas... Kocham Cię Mama Danusiu
danusia1958, tak bardzo mi przykro. Dla Natalki (***) Dla Mojej Iskiereczki (***)
Danusiu1958, jestem z Wami. Dla Natalki Tygryzja Babcia Anioła i Zu dziś ochrzczonej
Napisałam do Was maila. Pozdrawiam -- republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec234.htm"
-Barzaniemu, założycielowi (1946) Kurdyjskiej Partii Demokratycznej, udało się zbiec do ZSRR, skąd 1958 powrócił do Iraku i stanął na czele powstania Kurdów dążących do uzyskania autonomii. Powstanie zakończyło się podpisaniem 1970 układu z rządem Saddama Husajna, który przyznał Kurdom prawo do autonomii. W 1974