dario5555 napisał: > Ciężko no coś Ty jest rewelacyjnie, rodzina z dala, starzy znajomi sa tylko wsp > omnieniem, człowiek uczy się nowego, odkrywa i układ świat na nowo, a przede ws > zystkim już nie żebrze o miłość o to by z kimś wypić kawę, chwycić za rękę pójś > ć na
dario5555 napisał: > Witam mam 32 lata i w zeszlym roku zona odeszla do Pana zostawiajac > mnie z 3 letnim synkiem jak narazie jest mi bardzo ciezko czuje bol > i cierpienie, bezsenosc mi doskwiera synek jest bardzo smutny i > nerwowy Ja od ponad trzech lat sama
dario5555 napisał: > Przejrzałem wątki i dostrzegam jedno wielkie wycie o miłość o ty by być z drugą > osobą przerabiałem to i doszedłem do wniosku ze owszem można spotkać samotną k > obietę z dzieckiem lub bez lecz ja zawsze miałem takie szczęście że było wszyst > ko
dario5555 napisał: > a bedzie makowiec? :))))) Tobie chodzi o nasz kolejny "sabat" :-)) bo co do makowca to , hm... ale o ile pamięć mnie nie myli to Ty opowiadałeś, jakie to dobre ciasta pieczesz:)) ale wiesz co, jak będziesz piekł to jednak zrezygnuj z makowca
login - dario5555 imię: Dariusz wiek: 32 lata miasto: Gorzów Wlkp dzieci: Gracjan - 3 lat sam od: października 2008r - żona (Anna)nowotwór zawód: ekonomista