183 wyników w czasie 98 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Depakine chrono 300

Ja właśnie zaczęłam brać ten lek i nie mogę spać w nocy i to jest największy problem, ale nie wypadają mi włosy ani nie zauważyłam też wzrostu wagi.

Re: Depakine chrono 300

64ja już też biorę od poniedziałku 300 dwa razy dziennie - za krótko żeby coś stwierdzić pewnie ale jakaś wkurzona ciągle jestem i nic mi się znowu nie chce poza spaniem w dzień (bo w nocy niekoniecznie). Nastrój mam nadal nieco lepszy. Staram się o tym leku nie czytać żeby się nie

Re: Depakine-Chrono 300

Leczyć się nie przestane ale mogę wyleczyć się za pomocą innego leku! A waga w moim przypadku jest bardzo ważna gdyż jestem chora na bulimię

Re: Depakine-Chrono 300

To nie jest lek na "tycie", czy "chudnięcie", więc i dylemat, czy warto - bez sensu. -- Podróżewzbogacają mędrców i pogarszają stan głupców

Re: depakine chrono 300?

znam to bardzo dobrze.Moj brat wieki cale bral to na padaczke...tyl jak cholera.

depakine chrono (początek wątku)

Witam Was, Chcialbym zwrocic sie do z pytaniem do osob, ktore maja przepisany ten lek. Jakie max dawki tego leku braliscie i jakie z objawow ubocznych byly dla Was najbardziej uciazliwe. Ja obecnie zazywam 1000mg rano i tyle samo na noc. Czuje sie potwornie jestem senny, mam problemy w

Re: depakine chrono

Z pharmindexu-poczytaj sobie Depakine® Chrono 300; 500 prep.złoż. ( Valproic acid , Valproate sodium ) Antiepilepticum ATC: N 03 AG 01 Sanofi-Synthélabo Wykaz: B tabl. powl. o przedł. uwalnianiu 300: 30 szt. (Rp) PP; b. psych.; b. epilep. tabl. powl. o przedł

Re: Depakine Chrono...

Biorę ten lek pół roku. Psychiatra przepisał mi go na chorobę afektywną dwubiegunową. Brałam różne konfiguracje - dwa razy po 300, rano 500 wieczorem 300, dwa razy po 500 - działało zbyt silnie właśnie na wzmożony apetyt. Teraz dziennie biorę 500 i jest w miarę ok i choć nie łączę tego leku

Re: Depakine Chrono...

agata123 napisała: > Biorę od 9 miesięcy 4x300 dziennie. Stabilizuje mnie, nie popadam w bardzo > ciężkie stany. > Włosy piękne, schudłam prawie 8 kilo. Chyba nie ma reguł. o! to ta wersja mi się podoba! :)))))) pozdrawiam! -- "samotny żagiel w niebios toni

Re: Depakine Chrono

Od ponad 3 miesięcy biorę Depakine Chrono 300, rano i wieczorem i czuję się naprawdę świetnie - żadnych skutków ubocznych jak na razie nie zauważyłam, ale to może też i dlatego, że nawet ich się specjalnie nie próbuję doszukiwać. Ale naprawdę rezultaty są niesamowite. Dodatkowo biorę też

Re: Depakine chrono

W jakiej dawce brałeś/bierzesz? Neurolog zapisała mi ten lek na migrenowe aury wzrokowe, ale na razie boję się zacząć go brać, tyle skutków ubocznych w opiniach. Poza tym wlasciwie nie doczytałam się żadnych badań czy potwoerdzeń działania na to schorzenie. Mam zapisane początkowo 2x300. Jeszcze

Re: Depakine chrono

Brałam depakine chrono przez 4 miesiące. Przez pierwszy miesiąc brałam dawkę 300 mg, przez pozostałe miesiące 500 mg. I muszę Wam powiedzieć, że tęsknię za tym lekiem, a właściwie jego działaniem. Jeżeli chodzi o bóle migrenowe to nie miałam ich praktycznie wcale, od czasu do czasu (ale

Depakine chrono 300mg coś powiecie? (początek wątku)

Ktoś miał doświadczenia z tym lekiem , Dodatkowo Bioxetin 20mg . na zaburzenia nastroju, lęki. jesteśmy w trakcie pierwszego tygodnia brania , stan okropny, dół , depresja , poczekam jeszcze z tydzień jak nie przejdzie to chyba będzie trzeba na konsultację się udać.

depakine chrono 300 - bez dwóch tabletek sprzedam (początek wątku)

jeśli ktoś potrzebuje to mam do odsprzedania opakowanie depakine chrono 300 - bez dwóch tabletek. jest "metka" z apteki, żeby nie było wątpliwości, obniżę cenę apteczną do 14 zł (kosztowało 20). Tabletek jest 28 (było 30). W sumie mam dwa opakowania, drugie takie samo, w takiej samej cenie. proszę

Re: depakine chrono 300 - bez dwóch tabletek sprz

Szukam kogos kto miałby odsprzedac lek Depakine. skonczyło mi sie ubezpieczenie i nie moge isc znowu do lekarza muszę czekac a to potrwa. a lek mi sie konczy,niewiem czy nagłe przerwanie źle nie wpłynie na leczenie.

Re: Lamitrin,Depakine Chrono

moja dawka to depakine 300 rano i wieczorem i lamitrin 100 rano i 175 wieczorem chce zmienic leki dlatego pytam na jakiej podstawie ustalano wam dawke,czytajac wasze odpowiedzi widze ze nie ma sensu brac te leki jesli nie skutkuja w takich dawkach

Re: Lamitrin,Depakine Chrono

Swego czasu , kiedy zabrakło Depakine 500 chrono na rynku, brałam 300. Jednak lepiej czuję się po 500. Po zmianie leku brałam go 3xdziennie. Oserwowłam organizm. Wszsytko było w porządku. Zmniejszyliśmy dawki do rana i wieczora. Z tego już nie zeszliśmy. To raczej optymalna dawka i żeby

1 2 3 4 5 6