karczoszka 28.01.09, 22:20 czy po tym leku sie tyje? czy warto go brac? co o nim sądzicie? bardzo prosze o odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Depakine-Chrono 300 28.01.09, 22:23 To nie jest lek na "tycie", czy "chudnięcie", więc i dylemat, czy warto - bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
karczoszka Re: Depakine-Chrono 300 28.01.09, 22:29 biore ten lek i zauwazyłam ze przytyłam ale nie wiem czy to po tym leku. zaczelam czytac w necie na jego temat i bardzo sie zdziwiłam bo jest bardzo wiele niepochlbnych opinii...sama nie wiem co o nim sadzic i czy poprosic lekarza o zmiane leku Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Depakine-Chrono 300 28.01.09, 23:17 Ale ten lek bierzesz z powodu choroby, więc jeśli okaże się, że po zmianie leku również będziesz tyć, to co? przestaniesz się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
karczoszka Re: Depakine-Chrono 300 29.01.09, 10:37 Leczyć się nie przestane ale mogę wyleczyć się za pomocą innego leku! A waga w moim przypadku jest bardzo ważna gdyż jestem chora na bulimię Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-5 Re: Depakine-Chrono 300 05.02.09, 20:49 Sama choruję na EPI i brałam Depakinę Chrono. Przyznam szczerze,że przytyłam w trakcie jej przyjmowania 30kg, miałam problemy z miesiącz i wypadały mi włosy. Na szczęście neurolog zmienił mi lek, po którym nie tyłam. Ciężko było natomiast zgubić wagę, ale udało się. Brałam Depakinę ok 6 lat, więc mam ją spr na własnej skórze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś