192 wyników w czasie 100 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: 1500-1600 kalorii, liczenie i odkrywanie jak

snakelilith napisała: > > No i co z tego? To daje w roku 12 kg. Masz tyle do schudnięcia? I nieprawda, że > nie można ciastka. Wprowadź tylko sport. Ja pływam dwa razy w tygodniu. To jes > t około 700-1000 kcal. Samym pływaniem mogłabym więc przez dwa miesiące nazbier

Re: 1500-1600 kalorii, liczenie i odkrywanie jak

larix_decidua77 napisała: > Przy obcinaniu 250 kcal dziennie schudnie się kilogram po miesiącu. No i co z tego? To daje w roku 12 kg. Masz tyle do schudnięcia? I nieprawda, że nie można ciastka. Wprowadź tylko sport. Ja pływam dwa razy w tygodniu. To jest około 700-1000 kcal. Samym

Re: 1200 kcal - co jest nie tak?

dieta pudełkowa nie pilnuje dokładnie zawartości kalorycznej pudełek, albo autorka przyjmuje dodatkowe kalorie których nie liczy, na przykład w płynach, albo jedno i drugie. Dopóki autorka nie opowie o tym, co jada w weekendy, będę sceptyczna także co do nieobjadania się - można się zdziwic jak bardzo

Re: Dietetyk i trzymanie diety za którym razem?

To ma się w bardzo prosty sposób. Schudłaś bo zmniejszono ci żołądek i przy zastosowanej po operacji radykalnej redukcji kalorii nie czułaś głodu. Nie chce mi się teraz sprawdzać, ale zdaje się, że w pierwszej fazie po operacji je się zaledwie 500-700 kcal. W następnym czasie jadłaś może

Re: Listopadowe fitnessy - wątek motywacyjny

powiedzieć. On może nie wiedzieć ile ona ma realnie tej fizycznej aktywności i te wartości kalorii w diecie mogą być zaniżone. Już sam jej wygląd pokazuje, że faz "odchudzających" mieć nie powinna. Gdyby została stale na tych 2500 to może jakoś by to się zgadzało, choć należałoby to sprawdzać i korygować.

Re: Dieta a suplementy

alfa36 napisała: > W sumie to już znalazłam: łyżka oleju lnianego zawiera około 700 mg EPA i DHA. > Co prawda nie wiem, ile to ma kalorii, tyle, co łyżka oliwy z oliwek, czyli 90 kcal -- lot_w_kosmos napisała: > WOT ma zostac na miejscu i jak wszystkie Kurdeki

Re: Dieta a suplementy

W sumie to już znalazłam: łyżka oleju lnianego zawiera około 700 mg EPA i DHA. Co prawda nie wiem, ile to ma kalorii, ale czuję, jakby mi kity wciskał ktoś, kto mówi, ze nie da się dietą, tylko najlepiej w tabletkach.

Re: Jak wam idzie dieta?

jakieś 700-800 kcal, po których nie dość, że jestem najedzona na pół dn > ia, to jeszcze nie szukam słodkiego, żeby dopchnąć. No i nie tyję. A kiedyś to > nawet chudłam, bo kalorie obcinałam gdzie indziej. > > Autorce, sądząc po jej dotychczasowych wpisach, bardziej od dietetyka

Re: Jak wam idzie dieta?

Coś ty taka cięta na ten chleb? Jestem kanapkożercą, na śniadanie zjadam ich więcej i lepiej obłożone niż autorka (bo i wędlina, i ser, i zielenina), do tego kubek albo dwa kawy z tłustym mlekiem (tyle że ze słodzikiem zamiast cukru). Spokojnie jakieś 700-800 kcal, po których nie dość, że jestem

Re: W was nadzieja tyje

Dieta 1200 może być, obliczona na szybkie chudniecie. Z czasów jak sie interesowałam co ma ile kalorii to pamietam, że jogurt z wkładka to spokojnie 600, plus szklanka soku rano, albo łyżka miodu do jogurtu to i 700 bedzie. A jak ktoś je w ciagu dnia owoce i też je wlicza do budżetu, to i diete

Re: Dziewczyny! Czy jest ratunek dla "klientk

Hej tabulka, popatrz, błagam, bo tym razem to miałam "retrowrażenie" że one mówią to o co ja pytam. Swój organizm znam dobrze, obojętne colejkarze nie chranią, wiemco jadłam, przez co nawetświadomie- coś tam podwyższyłam,choćby sztucznie, poprzez zmianę diety np. czy proste piwo -i jak temu

Nowy dylemat: reakcje na proby "nawracania" :)

, musialabym «zaoszczedzic» 38'500 kalorii, znaczysie 2'750 kalorii dziennie, jezeli tego osiagniecia mialabym dokonac przez 2 tygodnie. Nie wiem, czy Ty zjadasz tyle kalorii dziennie, ja co najwyzej 2'000 i to tylko w weekend 😊. Jem srednio 1'700 kalorii dziennie wiec musialabym calkowcie przestac jesc

Re: Dieta niskocukrowa a waga stoi

Trzeba policzyć ilość spożywanych kalorii. Nie tylko węglowodany tuczą. Orzechy są zdrowe, ale bardzo kaloryczne, 100 gramów ma 600-700 kalorii, więc wystarczy mała garstka dziennie, by uniemożliwić sobie chudnięcie. Brak ruchu też bardzo spowalnia proces odchudzania (wiem po sobie, niestety

1 2 3 4 5 6