Witam jadę z córeczką 4,5 roku do Dukat Spa w terminie 09.08-30.08.2013. Jadę z Olsztyna (warmińsko-mazurskie) może ktoś z mojego regionu (i nie tylko) również jedzie w tym terminie. Mój nr gg 696339. Pozdrawiam i do zobaczenia
Witajcie Dzisiaj przeglądarka skierowań na leczenie uzdrowiskowe pokazała mi, że mamy już przydział. Jak w tytule, Dąbki - SANATORIUM UZDROWISKOWE DUKAT MEDICAL SPA 2013-05-13 - 2013-06-03 (liczba dni: 21) Pojadę z córcią Dianka ur listopada 2007 zapraszam do pogaduszek i wymiany
Jadę z dwójką dzieci z okolic Lublina.
Witam serdecznie.Szukam osób,które tak jak ja wybierają się na ten turnus z dzieciaczkami:) Można się poznać przed wyjazdem:) Jedziemy z okolic Wrocławia
Witam ! czy w tym terminie wybiera się ktoś do sanatorium z województwa małopolskiego,
Jedzie ktoś w terminie 29.03-16.04 do sanatorium Dukat w Dąbkach
Witam, Byłam 3 razy w dukacie i 1 raz argentycie. uważam, że każdy z nich ma plusy i minusy. Argentyt w cale nie jest taki zły. samo przyjęcie kuracujuszy było dla mnie szokujące w porównianiu z Dukatem, ale później juz pozytywne doświadczenia. cały turnus pracowałam uzywając internetu, ale tuz
Witam, ja wyjeżdżam do Argentytu 26.06. Jak na razie jestem przerażona niektórymi opiniami :( Od koleżanki dowiedziałam się, że Dukat jest najlepszy - ale czy Argentyt może być aż taki zły :( Mam pytanko - czy jest tam dostęp do internetu, muszę pracować w trakcie sanatorium i bez tego ani rusz
Witam. Ja również wybieram sie w tym terminie. jade z 6 lrtnia córką, 8 letnim synkiem i 10 miesięcznym synkiem. pokój mam zarezerwowany na 3 piętrze. w Dukacie juz bylam w listopadzie 2013, myślę ze od tego czasu niewiele sie zmieniło. pobyt wspominam pozytywnie.
jeśli Pani spotkała się z taką sytuacją,że dziecko chore w przedszkolu a mama poszła się opalać to faktycznie kiepsko,ale to sądzimy rodziców a nie sanatorium. Fakt sierpień tłoczny zarówno w Kołobrzegu jak i Dąbkach,ale suma sumarum wolę wioskę Osobiście wolałam wrzesien lub pazdziernik, na
jest w przedszkolu bo mama poszła się opalać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu w sierpniu w Dukacie /w Dąbkach w sierpniu jest tak tłoczno jak w Warszawie NA MARSZAŁKOWSKIEJ/
W ubiegłym roku spędziliśmy cudowne wakacje w Dąbkach, mieszkaliśmy w ośrodku Dukat SPA. Fantastyczne miejsce na wypoczynek. Ośrodek położony nad samym morzem, fajne pokoje wyposażone w to co niezbędne - czajnik, sztućce, talerzyki, ręczniki. Nawet gdy pogoda nie dopisuje można świetnie spędzić
-sierpień ewentualnie wrzesień tego roku. Wiem że na koniec 2013 roku czekało się na przydział 2-3 m-ce. My już byliśmy w Dąbkach w Dukacie 2 razy (marzec i październik 2012 i 2013) - bardzo sobie chwalimy pobyt. Czy ktoś wie, czy istnieje w NFZ możliwość "załatwienia" sobie letniego terminu? pozdrawiam Patrycja