106 wyników w czasie 68 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Sanatorium Dukat w Dąbkach 2.04.2015 do 23.04

Witam. Ja również wybieram sie w tym terminie. jade z 6 lrtnia córką, 8 letnim synkiem i 10 miesięcznym synkiem. pokój mam zarezerwowany na 3 piętrze. w Dukacie juz bylam w listopadzie 2013, myślę ze od tego czasu niewiele sie zmieniło. pobyt wspominam pozytywnie.

pytanie do osób z woj. dolnośląskiego

-sierpień ewentualnie wrzesień tego roku. Wiem że na koniec 2013 roku czekało się na przydział 2-3 m-ce. My już byliśmy w Dąbkach w Dukacie 2 razy (marzec i październik 2012 i 2013) - bardzo sobie chwalimy pobyt. Czy ktoś wie, czy istnieje w NFZ możliwość "załatwienia" sobie letniego terminu? pozdrawiam Patrycja

Re: Uzdrowisko-sanatorium DĄBKI - DUKAT - ktoś by

Witam, byłem z dziecimi w listopadzie 2013, było spoko w porównaniu z innymi osrodkami w których byłem to nawet Super. Oczywiście mówie o mieszkaniu w Dukacie a nie w bloku obok niego a do niego naeżącego (tam taniej ale warunki z opowieści masakra). Baza dla dzieci SUPER - full wypas łącznie z

Pytanie do osób z województwa dolnośląskiego

-sierpień ewentualnie wrzesień tego roku. Wiem że na koniec 2013 roku czekało się na przydział 2-3 m-ce. My już byliśmy w Dąbkach w Dukacie 2 razy (marzec i październik 2012 i 2013) - bardzo sobie chwalimy pobyt. Czy ktoś wie, czy istnieje w NFZ możliwość "załatwienia" sobie letniego terminu? pozdrawiam Patrycja

Re: Dąbki - Sanatorium "DUKAT Medical SPA" 2013

patrzcie co znalazłam -) Trochę nieaktualny bo nie widzę altany i przed remontem chodnikow, ale wspomnienia powrócił :) https://www.facebook.com/photo.php?v=597712110305107&set=vb.407405936002393&type=2&theater sanatorium dukat oczami dziecka

Re: Dąbki - Sanatorium "DUKAT Medical SPA" 2013

TURNUS 16.10-6.10.2013 3 PIĘTRO JAK WYGLĄDAJĄ POKOJE W STUDIO MAM POKÓJ 314A ZAREZERWOWANY .czy tak jak na foto

Re: Sanatorium Cegielski w Dąbkach 11.03-1.04.201

Byłam na turnusie od 4 do 25 listopada 2013 z dzieckiem lat 5 naprawdę warto opinie są niesprawiedliwe ośrodek jest okay obsługa super jedzenia aż nadto zabiegi 3 max 4 +gimnastyka przez cały pobyt córka dziękował mi że ją tam zabrałam a i teraz ciągle pyta kiedy znowu pojedziemy pani stenia

Re: Cegielski 04-25 sierpień 2013r.

jeśli Pani spotkała się z taką sytuacją,że dziecko chore w przedszkolu a mama poszła się opalać to faktycznie kiepsko,ale to sądzimy rodziców a nie sanatorium. Fakt sierpień tłoczny zarówno w Kołobrzegu jak i Dąbkach,ale suma sumarum wolę wioskę Osobiście wolałam wrzesien lub pazdziernik, na

sanatorium DĄBKI - DUKAT termin 09-30.08.2013 (początek wątku)

Witam ! czy w tym terminie wybiera się ktoś do sanatorium z województwa małopolskiego,

Re: Sanatorium ARgentyt Dąbki 11.03.2013

Witam, Byłam 3 razy w dukacie i 1 raz argentycie. uważam, że każdy z nich ma plusy i minusy. Argentyt w cale nie jest taki zły. samo przyjęcie kuracujuszy było dla mnie szokujące w porównianiu z Dukatem, ale później juz pozytywne doświadczenia. cały turnus pracowałam uzywając internetu, ale tuz

Re: Sanatorium ARgentyt Dąbki 11.03.2013

Nie wiem na jakiej podstawie twierdzą niektórzy, że Dukat jest lepszy. Argentyt jest naprawdę oki. Internetu nie ma. Znaczy niby jest przy samej recepcji ale dość słaby.

Turnus 29.03-16.04.2013 Dukat Dabki (początek wątku)

Jedzie ktoś w terminie 29.03-16.04 do sanatorium Dukat w Dąbkach

Re: Bałtyk w wakacje 2013

W ubiegłym roku spędziliśmy cudowne wakacje w Dąbkach, mieszkaliśmy w ośrodku Dukat SPA. Fantastyczne miejsce na wypoczynek. Ośrodek położony nad samym morzem, fajne pokoje wyposażone w to co niezbędne - czajnik, sztućce, talerzyki, ręczniki. Nawet gdy pogoda nie dopisuje można świetnie spędzić