186 wyników w czasie 28 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Fałszywe widzenie Kościoła świętego...

psychiatrę (2007/2008), w drugiej ojczyźnie Tuska (na Kaszubach). Koledze włos nie spadł z głowy, a mnie obecnie wzywano na policję.      Dałem im zapis: „04.10.2007(c) ZA ZAPRZEDANYCH POGANOM …wejdź „Chronologicznie”, kliknij u góry wykaz: 1500 i przeczytaj.       Na Mszy św. prorok Jeremiasz mówił od

Re: Wszystko jest prawdziwe w Kościele katolickim

Prawdziwej Ojczyzny.    Około 10.00 Pokój Boży zniszczyło przysłane z Okręgowej Izby Lekarskiej pismo, które podpisał nowy prezes...ustalono zaocznie, że mój stan zdrowia psychicznego będzie badać następna komisja lekarska piąta od 2008 r.). Zważ, że prosiłem o unieważnienie całego zbrodniczego procesu z

Re: Filmy, które poruszyły Was do głębi

liceum (2025) Athlete A: Sport w cieniu skandalu (2020) Idealna sąsiadka (2025) Wzruszyły: W pogoni za szczęściem (2006) Matka i dziecko (2009) Rosa Morena (2010) Blue Valentine (2010) Z innego świata (2016) Cząstki kobiety (2020) Lamb (2021) Niemożliwe (2012) Mój piękny syn (2018) Motyl Still Alice

Re: 28.07.2026 skierowanie tomagrafia komputerow

W Kamieniu Pomorskim porodówkę zamknięto z końcem grudnia 2008 roku, ogółem za reżymu pis zamknięto ponad 60 porodówek. Powód? Jak tłumaczą pisiaki brak dzieci, pieniędzy i lekarzy. -- "kiedy zaczynają dużo mówić o patriotyzmie, bogu, honorze i ojczyźnie to na pewno znowu coś ukradli". Michaił

Re: Co się stało z Niemcami?

Przysiegam na zdrowie matki ze nie mieszkam w zadnym council estate ani nie wykupywalam z council estate. Mieszkam w Hampton w Richmond w blizniaku ktory kupilam na freehold rynku w 2008 zanim poznalam ojca mojego dziecka zadnego council domu bym nie dostala bo niby z jakiej paki? Mob syn sie

Re: AMA (ask me anything)- moja osoba

i jej personę forumową. Nie pamiętasz, jak Ci się dostało za Twoje wybory życiowe związane z zostawieniem dziecka? Zniknęłaś potem z forum i wróciłaś pod odświeżonym nickiem. A teraz sama dołączasz się do nagonki na osobę, która budzi kontrowersje, bo wykreowana przez nią persona również żyje w

Re: ~~~~~~Historii troche~~~~~~

Buczko otrzymał osobiste błogosławieństwo papieża Piusa XII, który miał mu też powiedzieć: „Dziękuję Ekscelencji za uratowanie moich dzieci z Rimini” (*9). __ PRZYPISY: 1 - Trybunał Norymberski uznał Waffen-SS za organizację zbrodniczą, ale jednocześnie zaznaczył, że dotyczy to tych, którzy wiedzieli o

Re: ~~~~~~Historii troche~~~~~~

Buczko otrzymał osobiste błogosławieństwo papieża Piusa XII, który miał mu też powiedzieć: „Dziękuję Ekscelencji za uratowanie moich dzieci z Rimini” (*9). __ PRZYPISY: 1 - Trybunał Norymberski uznał Waffen-SS za organizację zbrodniczą, ale jednocześnie zaznaczył, że dotyczy to tych, którzy wiedzieli o

Re: Rosnąca siła złotówki - przemyślenia różne

potwornie brakowało miejsc w przedszkolach, i jak się dziecko dostało do prywatnego, to była wielka radość. Więc tak to wyglądało z mojej perspektywy wtedy. Nieważne jaka praca, najważniejsze, że była, i przedszkole, nieważne za ile, byle było. -- Uważaj, kogo nienawidzisz 🌈 To może być ktoś, kogo

Re: Adopcja boczną furtką?

„Parent” ). "Rodzic" oznacza tutaj partnerkę matki, która zgodnie z ustawą o zapłodnieniu i embriologii z 2008 r. jest traktowana jak drugi rodzic dziecka

Re: Czy lubicie wydawac pioeniadze na odzież.

Ja nie lubię niepotrzebnie tracić pieniędzy na nic. Tylko bieliznę i skarpety mam nowe. Na ogół kupuję je na przecenie w paczkach po 10 sztuk. Dzisiaj, na siłownię wdziałem koszulkę z 2008 roku. Byłem dumny bo wtedy zbierałem pieniádze na inkubatory/"humidity cribs" dla szpitali. Na koszulce była

Re: Ukraina- to może być nasz największy sprzymie

jest agentem. Wszystkie realne działania służą Niemcom i Rosji. > SAFE jest pożyczką unijną, a nie niemiecką i nie prowadzi nas do zależności. To tylko szyld. Z uwagi na kryterium warunkowości oczywiście uzależnia nas i to politycznie. > > Fascynujące jest to, że nasze dzieci i wnuki

1 2 3 4 5 6