wątpliwości tirse :), potwierdził, że są fajne i się z nich cieszy. Mama powitała mnie w nowej bluzce i "drobiazgach" ;), pokazała kurteczkę, która ją najbardziej zachwyciła (podziękowania dla daga-kos), ale podkreślała, że wszystkie ciuchy są fajne i bardzo się z nich cieszy (ukłony dla dziuni-a1979, aurinko
dziuni-a1979 napisała: > Wypełniłam właśnie formularz zwrotu przez paczkomat, ale co z > tego wyniknie to zobaczymy. Jak to zrobiłaś? Ile kosztuje odsyłka przez paczkomat. Kopie i szukam na stronie i nic nie moge znaleźć
Odpisałam na gazetową.;-)
Jestem zainteresowana tymi hide&seek, czy możesz mi odpowiedzieć na priv jakie masz modele i w jakiej cenie?
Odpisałam:-)
mały off-top. Wysłałam maila na gazetową w sprawie ecco mimic :) -- Miś 29.06.2008, Busia 19.07.2011 https://tinyurl.com/5edc7k
nie stać, tak więc dlaczego ktoś je krytykuje kto ich nie użytkował? Tak tylko pytam retorycznie... dziuni-a1979 napisała: > Hmm jeśli chodzi o ten kappahl to właśnie pisałam, że na cały dział dziecięcy j > est 3 za 2 na wszystko, co daje dokładnie 26,66 zł za jedne spodnie. :-) Na
mieście z kilkoma centrami handlowymi i masą sieciówek to nie ma tego problemu co ja:-) bo tam jak widac jest zawsze dużo taniej nad czym ubolewam :-( dziuni-a1979 napisała: > Sanse3 hmmm nie obraź się, ale taki mały chłopczyk ubrany w dresik adidas, puma > , nike z widocznymi logami i
Dziękujemy Dziękujemy też Szach1212, Uleczce99 i Ance7961+przyjaciele za ogromne zaangażowanie w Akcję, dzięki Dziuni-a1979 nie doszło do awarii Bi_scotti też należy się wielka błyszcząca gwiazdka, Verdanie i jej Mamie również Nasze specjalne podziękowania dla Haliny
Witam, Ja tez bardzo poproszę na: dziuni-a1979@gazeta.pl Dziękuję
Tak, gratis do jednej osoby (w tym przypadku dziuni-a1979), ale musiałabym jeszcze zapłacić za przesyłkę do mnie. Szkoda :( Może ktoś ze Szczecina chce się dołączyć?
Jaki rozmiar softshella męskiego masz na zbyciu: XL czy 2XL? Jest to jeszcze aktualne? Jak tak, to przytrzymaj mi go z parę godzin, muszę mężowi pokazać, OK?
dziuni-a1979 napisała: > No i w końcu po chyba kilku miesiącach "podczytywania" postanowiłam się zarejes > trować i udzielić. Nie bardzo rozumiem skąd przekonanie, że rozmiar 56 długo ni > e posłuży. Zgadzam sie, moja drobna córka chodziła ze 3 miesiace w tym. 68 to jakis