anulka.p napisała: > edwina2111 napisała: > > > A ja Cię rozumiem, że czujesz się potraktowana lekceważąco, bo zostaliści > e tak > > potraktowani. > > I tu przypomina mi się stary dowcip: > "Gaździno byliście na weselu u Gąsieniców
edwina2111 napisała: > A ja Cię rozumiem, że czujesz się potraktowana lekceważąco, bo zostaliście tak > potraktowani. I tu przypomina mi się stary dowcip: "Gaździno byliście na weselu u Gąsieniców? Nie byłam! Dlaczego, nie zapraszali? Zapraszali, ale tylko dwa razy!"
edwina2111 napisała: > - 81zł dodatkowy angielski dla dzieci bez urazy,ale lepiej byłoby,gdybyście te 81 zl miesięcznie zaoszcedziły na angielski w wieku szkolnym. Angielski dla przedszkzolaków za prawie stówę-to jest smieszne. Mam kilka kolezanek które uczą w prestiżowych LO oraz w
edwina2111 napisała: 800zł to żadna przesada. wróć. Ty piszesz o przedszkolaku. 800 PLN padlo w kontekście NIEMOWLAKA. a to roznica. -- Wolimy słyszeć krzyk mrożonych zarodków niż krzyk bitego dziecka za ścianą.
majka.da napisała: > edwina2111 napisała: > > Wypatrzyłam tańszą wersję w Tesco- 4,90 za 72szt. (Paclanki ok. 6zł za 50 > szt.) > > Jak nazywaja sie te torebki na kupki w tesco? Też paklanki? Jak wygląda opakowa > nie? Czy leżą przy pieluchach? U mnie
edwina2111 napisała: > Wypatrzyłam tańszą wersję w Tesco- 4,90 za 72szt. (Paclanki ok. 6zł za 50szt.) Jak nazywaja sie te torebki na kupki w tesco? Też paklanki? Jak wygląda opakowanie? Czy leżą przy pieluchach? U mnie jest takie tesco małe tylko spożywka i chemia i nie wiem czy tam
edwina2111 napisała: > Nie boję się tej > konfrontacji z rzeczywistością, ba! JA JEJ ŻĄDAM! Niech ktoś > wreszcie to sprawdzi i zamknie dzioby tym wszystkim zarobionym po > 8 h!!! (...) > bo się okazało, że 18 godzin, to jedna wielka utopia, że > to nie 40h, ale
edwina2111 napisała: > Strasznie trudno dokopać się tam człowieka, który pochyliłby się nad > sprawą i Twoim problemem i zobaczył, o co Ci chodzi naprawdę. Tylko właśnie o to chodzi, że oni nie bardzo mogą i nie są o tego, żeby się 'pochylać'. Dlaczego? Bo by im tysiące
satia2004 napisała: > edwina2111 napisała: > > Strasznie ciężkie przypadki zawiadują tym serwisem (...) > > Nie bez powodu nie można się z nimi skontaktować > > inaczej niż mailowo. > > Ja bym jednak apelowała o odrobinę szacunku. Akurat znam
edwina2111 napisała: > Zjeżdżanie samochodem "na luzie" ze wzniesień i dojeżdżanie "na > luzie", np. do świateł. Podobno (???) w ten sposób oszczędza się > paliwo. Wręcz przeciwnie, wtedy silnik zużywa paliwo - na bieg jałowy. Metoda jest taka - dojeżdżając do skrzyżowania
dorotka.k1 napisała: > edwina2111 napisała: > > > Zjeżdżanie samochodem "na luzie" ze wzniesień i dojeżdżanie "na > > luzie", np. do świateł. Podobno (???) w ten sposób oszczędza się > > paliwo. > > Zależy - jak nowocześniejszy samochód to wręcz
magdalaena1977 napisała: > A do tych czynności nie > trzeba mieć skończonych studiów - wystarczy dziewczyna po > zawodówce ze > zdolnościami do handlu. edwina2111 napisała: > Pomysł, że w aptece równie dobrze może realizować leki dziewczyna po > zawodówce wydaje mi
edwina2111 napisała: > Pytam, po co > prowokujesz tymi stwierdzeniami o kupowaniu "takich" produktów z > najniższej półki lub "za przeproszeniem campingami". Dobrze Ci się > wiedzie i fajnie (co podkreślasz wielokrotnie w postach, które > czytam). Ale to nie
edwina2111 napisała: > Nie wyobrażam sobie wyprawy do hipermarketu > autobusem (choć w czasach studenckich się bywało) i tarabanienia się > z powrotem z tymi torbiszczami. A o tym, że są sklepy internetowe, które dowożą produkty żywnościowe do domu, nie wiesz?
abuba napisała: > Kamw1807, edwina2111 - bardzo Wam dziękuję. > Zaintrygowała mnie ta funkcja prania obuwia sportowego w Indesicie i przyznam > się też, że w ogóle nie brałam pod uwagę firmy Gorenje (chyba dlatego, że nigdy > ani ja, ani nikt z rodziny nie miał sprzętu
Kamw1807, edwina2111 - bardzo Wam dziękuję. Zaintrygowała mnie ta funkcja prania obuwia sportowego w Indesicie i przyznam się też, że w ogóle nie brałam pod uwagę firmy Gorenje (chyba dlatego, że nigdy ani ja, ani nikt z rodziny nie miał sprzętu tej firmy). Przyjrzę się pralkom tych dwóch firm