ewka-1974 napisała: > Natomiast słyszałam gdzieś, że ludzie urodzeni w sierpni > u, wrześniu są najzdrowsi i długowieczni bo kiedy rozwija się ich mózg jest naj > lepszy dostęp do światła i zdrowego pokarmu. Jako urodzona w sierpniu potwierdzam tezę dot. zdrowotności. Przez
Proszę zmniejszyć sygnaturkę do wysokości najwyżej czterech wersów.
ewka-1974 napisała: > a anemia i niedowaga to też stan umysłu rodzica Na anemie i niedowage tym bardziej nie stosuje sie zasady presji i zmuszania do jedzenia, bo w efekcie takiego postepowania dziecko moze jesc mniej niz by normalnie zjadlo.
– urodzony 19 grudnia 1951r w Lublinie - wokalista, gitarzysta, kompozytor, poeta, dziennikarz, grafik, autor scenariuszy filmowych. Jedna z najwybitniejszych osobowości polskiego rocka. Najsłynniejsze kompozycje: "Nie Płacz Ewka", "Pepe wróć", "Chcemy Być Sobą", "Ale w koło jest wesoło", "Niewiele ci
ewka-1974 napisała: > Czy wszystkie dziecki dkp to niejadki, dzieci mało jedzące? Dziecko ktore malo je nie jest niejadkiem, jest to calkiem normalne ze je malo:) Wazy malo, po 12 mcu mocno zwalnia przyrosty wagowe, czemu ma jesc duzo? Duzo nie jest zdrowo:)
ewka-1974 napisała: > zostawcie Lipcową to fajna dziewczyna jest no tak zapomniałam:D taka cycuśna:O
ewka-1974 napisała: >Mam zamiar iść do laryngologa. Ewa To ładnie. Hawela
Mamy dzieci w bardzo podobnym wieku - moja starsza jest z grudnia 2006, a mlodsza z pazdziernika zeszlego roku :-)
ewka-1974 napisała: > Stokrotko Młodziutka trochę pokory do życia i szacunku do ludzi. Kobieto nie znasz mnie a mówisz o pokorze...jestem przekonana że niewiele z forumowiczek dostało w życiu takie lekcje pokory od losu z jakimi ja dotychczas musiałam się zmierzyć. Ale widzę że
Proszę zmienjszyć lub usunąć sygnaturkę: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html