197 wyników w czasie 98 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

fama1979

Mialem na mysli 1-2 tygodnie i masz wize w domu i mozesz leciec bo na rozmowe mozesz czekac od 2-3 dni do 5 a potem czekasz na paszport kolejnych od 4-5 dni. -- "Miłość i przyjażń wzmacniają poczucie bezpieczeństwa"

Re: fama1979

dzieki za info. -- fama1979

do fama1979

Jestem niecaly miesiac w Polsce. Tez kiedys widzialem Twoj watek na forum GW. Po ostatniej rozmowie w sprawie pracy, postanawiam skrocic moj zyciorys o 1/3, moze wowczas nikt nie bedzie wychodzil - z nawiasem mowiac slusznego - zalozenia, iz w dluzszym terminie interesuje mnie, cos innego i za in

Re: i jak sie to wszystko skonczylo???

na Polske bo pozno bo pozno ale w koncu ktos sie mna zainteresowal i dal szanse. Dam znac za jakis czas jak tylko tam zaczne pracowac. -- fama1979

fama1979 zajrzyj na ponizszy link

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=9351064

Re: fama1979 zajrzyj na ponizszy link

Czesc go west Zaskoczyles mnie odkopaniem tego watku. Tak to fakt, jestem juz 7 miesiecy w Polsce i mam pewne spostrzezenia. Napisz na priv. PZDRWM -- fama1979

Re: Muzyczka z reklamy Plusa???

moge ja tez ;-) fama1979@gazeta.pl -- fama1979

GRE (początek wątku)

-- fama1979

Re: A więc gramy!

do zobaczenia ;) -- fama1979

Re: Siatkówka amatorska w Poznaniu

Chetnie sie dolacze jesli gierki beda w godzinach 19-20.30. Jak bedzie wiadomo gdzi i kiedy (pewnie im blizej centrum tym lepiej) to prosze o info. Pozdrawiam -- fama1979

Re: Partner/Berlingo z silnikiem 2.0HDi-jak to je

Musial byc jakis pechowy egzemplarz ;-((( -- fama1979

Re: Partner/Berlingo z silnikiem 2.0HDi-jak to je

Czyzby nikt wiecej nie mial doswiadczen z jazda tymi autami? -- fama1979

Re: Manchester / Liverpool

Dzieki pogrzebie w necie i moze cos znajde. -- fama1979

Manchester / Liverpool (początek wątku)

Zamierzam jechac w styczniu na weekend do Manchesteru i Liverpoolu. Czy ktos wie gdzie w centrum mozna sie tanio zatrzymac (B&B) i co warto zobaczyc w tych miastach czego nie polecaja informatory turystyczne? -- fama1979

Re: drewniany domek dla dzieci: gdzie kupić?

Polecam kiermasz ogrodowy na Franowie: www.kiermaszogrodowy.pl -- fama1979

Re: gdzie w Poznaniu mozna kupic odziez firmy GAP

Ostatnio na Bema widzialem nowa kolekcje GAP-a ;) -- fama1979

1 2 3 4 5 6