1 203 wyników w czasie 343 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

FINAŁ euro2012.

mam do sprzedania 4 bilety 3 kategorii na finał w Kijowie 01.07.2012. oferty proszę na malgoseba@gmail.com

Re: FINAŁ euro2012.

Sprzedam 4 bilety na finał Euro 2012 do Kijowa. 3 kategoria. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na nr. 797378442

Bilety finał euro 2012

Witam, Mam do sprzedania BILETY NA FINAŁ W KIJOWIE. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy biletyeuro12 (małpka) gmail.com .

Bilety finał euro 2012

Witam, Mam do zaoferowania BILETY NA FINAŁ EURO 2012. Chętnych proszę o kontakt mailowy biletyeuro12 (małpka) gmail.com .

bilety finał euro 2012 (początek wątku)

sprzedam 4 bilety finał euro 2012 pisać na: violetta130@vp.pl

Re: bilety finał euro 2012

Witam, również posiadam bilety na ten sam mecz:) Proszę o kontakt torero1923@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie

Bilety finał euro 2012

Cześć, Mam BILETY NA FINAŁ W KIJOWIE. Zainteresowanych kupnem proszę o kontakt mailowy biletyeuro12 (małpka) gmail.com .

Kto w Finale EURO 2012 (początek wątku)

Obstawiamy-mój typ-Hiszpania -Niemcy

Euro 2012: Finał w Berlinie? (początek wątku)

Jeśli Polska szybko nie upora się z zamieszaniem wokół stadionu w Warszawie, finał Euro 2012 rozegrany zostanie w Berlinie - mówi "Gazecie" prezes PZPN Michał Listkiewicz

Re: Euro 2012: Finał w Berlinie?

Z tego co wiem, rozegranie finału Euro 2012 nigdy nie było planowane w Warszawie. W Warszawie planowany jest mecz otwarcia. Jura

Warszawa ma finał Euro 2012

Boje sie o Miszela........ Polowe haraczu ktorego z kasowal musi teraz zainwestowac w wozy pancerne i ochroniaczy. NIE ZDZIWI MNIE JAK JEDNEGO LADNEGO DNIA PLATINIEGO Z ASFALTU BEDA ZCIERAC SZMATKAMI, a to z niego zostanie bedzie mialo miejsce w 10-litrowym wiaderku...... W STAREJ TSCHEKOWSK

Warszawa ma finał Euro 2012 (początek wątku)

Przyjaźń przyjaźnią, próby pojednania próbami pojednania, ale jeśli chodzi o poziom rozwoju Polski i Ukrainy to oba kraje dzieli przepaść.

Finał Euro 2012 w Warszawie? (początek wątku)

do organizacji ME. Nikt nie chciał poza Polską, współorganizować takiej imprezy z tym państwem. Więc to współakcesja naszego kraju sprawiła, że oni i my otrzymaliśmy prawo do organizowania ME 2012. Okazało się to błędem FIFA, bo jak się okazało organizowanie nawet połowy imprezy takiej jak

Finał Euro 2012 w Warszawie?

ale Legię trzeba je.ać.

Finał Euro 2012 bliżej Warszawy (początek wątku)

NIE BOJE SIE O FINAL....... Boje sie o Miszela........ Polowe haraczu ktorego z kasowal musi teraz zainwestowac w wozy pancerne i ochroniaczy. NIE ZDZIWI MNIE JAK JEDNEGO LADNEGO DNIA PLATINIEGO Z ASFALTU BEDA ZCIERAC SZMATKAMI, a to z niego zostanie bedzie mialo miejsce w 10-litrowym w

Re: Finał Euro 2012 bliżej Warszawy

Polska niby przygotowuje się bardzo dobrze, ale przyjdzie co do czego, to też będą malować trawę w miejscu, gdzie Platini będzie przejeżdżać.

1 2 3 4 5 6