Gość: piłsudczyk bandera IP: *.aster.pl 08.08.09, 10:38 Przyjaźń przyjaźnią, próby pojednania próbami pojednania, ale jeśli chodzi o poziom rozwoju Polski i Ukrainy to oba kraje dzieli przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: db Zabrać Pradze... IP: *.chello.pl 08.08.09, 12:02 Jak to co zrobić? Zabrać Pradze ostatnie inwestycje jeżeli takowe jeszcze istnieją. A może zaoszczędzić na prądzie i wodzie odcinając prawobrzeżną warszawę. Do dzieła pani Waltz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Warszawa ma finał Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 12:16 a do czego ci upowcy sa nam potrzebni? Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Re: Warszawa ma finał Euro 2012 08.08.09, 16:26 Gość portalu: adam napisał(a): > a do czego ci upowcy sa nam potrzebni? powiem panu: jako buffer przeciwko putinowskim bandytom Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Warszawa ma finał Euro 2012 08.08.09, 16:26 Boje sie o Miszela........ Polowe haraczu ktorego z kasowal musi teraz zainwestowac w wozy pancerne i ochroniaczy. NIE ZDZIWI MNIE JAK JEDNEGO LADNEGO DNIA PLATINIEGO Z ASFALTU BEDA ZCIERAC SZMATKAMI, a to z niego zostanie bedzie mialo miejsce w 10-litrowym wiaderku...... W STAREJ TSCHEKOWSKO-MAFIJNEJ TRADYCI...... Co tam Oilgarchow jakies tam kryzysy swiatowe obchodza....... Miszel wziol, ma byc Final. Jak nie bedzie........... Ukrainiec w starej tartarskiej tradycji JEST BEZWGLENDNY........ I dlatego z tymi ludzmi treba ostroznie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanstonsów Re: Warszawa ma finał Euro 2012 IP: 188.33.61.* 08.08.09, 23:41 No to teraz zamiast rajdu rowerzystów... Rajd tankistów? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajęcy A co to są "nowoczesne meble miejskie" ? IP: *.centertel.pl 08.08.09, 21:46 Bo zgłupiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: A co to są "nowoczesne meble miejskie" ? IP: *.merinet.pl 08.08.09, 23:03 Gość portalu: pytajęcy napisał(a): > Bo zgłupiałem. Rzeczywiście zgłupiałeś - to śmietniki, ławki, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
qbt Re: A co to są "nowoczesne meble miejskie" ? 08.08.09, 23:16 > [...] - to śmietniki, ławki, etc. jeżeli ławka to "nowoczesny mebel miejski", to warszawa była nowoczesna już w XVI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
qbt Re: A co to są "nowoczesne meble miejskie" ? 08.08.09, 23:18 qbt napisał: > > [...] - to śmietniki, ławki, etc. > > jeżeli ławka to "nowoczesny mebel miejski", to warszawa była nowoczesna już w > XVI wieku. oczywiście chciałem napisać że w XVI wieku warszawa była na tyle nowoczesna żeby organizować euro 2012 z centrum prasowym przy ulicy prądzyńskiego (która wtedy leżała daleko poza rogatkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki a to IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 10.08.09, 15:36 meble miejskie to lawki, smietniki, przystanki, slupy informacyjne. nowoczesne meble miejskie to nowoczesne lawki, smietniki, przystanki, slupy informacyjne. latwe czy nadal za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś