Ślicznie dziękuję za paczkę dla chłopców.Na pewno się ucieszą z prezentów. Mama Patryka i Sebastiana.
6.07.2007; godz 10:30 forum.gazeta.pl/forum/w,48376,65454402,65454402,Sprawy_Wstepne.html
witam zapraszam na forum mamy rodzące w Lipcu 2007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 -- Maksio ma "Ceń swoje dzieci za to,czym są,nie za to, czym byś chciał,żeby były?
Dziewczyny moze już gdzieś była mowa na ten temat ale nie znalazłam. Zastanawiam się czy po tym jak juz wszystkie urodzimy to nasze forum pójdzie w zapomnienie czy nadal bedziemy codziennie tu zagladać i dyskutować o naszych dzieciach:) A moze zostanie założone takie forum na niemowlakach
Myślę, że to forum będzie rosło i dojrzewało razem z naszymi maluchami. To jest normalna kolej rzeczy zmienią się tematy, my też się nieco zmienimy a forum nadal będzie nasze:-)) -- GG130233
widze ze buszujesz na forum :) Kurtka przekazana juz dalej :) Przekaz ze owy odbiorca ma strasznie radiowy glos!:)) W pierwszej chwili myslalam ze z radia dzwonia powiezdiec ze cos wygralam :PPP -- Wybacz za literówki, ale to z emocji... :D
Wczoraj zrobiłam test i mam dwie magiczne kreseczki. Obliczony termin przeze mnie to 1 lipiec. Przeniosłam się do Was z forum starania :) -- Paulinka
a gdzie to forum? a czy jest czerwcowe forum, bo nie mogę znależć? ;-)
Bardzo dziekuje za paczuszki na dzien dziecka ,dzieciaczki bardzo zadowolone ,dziekuje za dobre serduszko także w imieniu Karolinki,Weroniczki i Wojtusia.
Proszę bardzo:))) -- Karola 09.11.2003, Filipek 02.07.2007 :)
podaje jeszcze raz, bo tamten link podaje, ze forum nie istnieje, a istnieje napewno...forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618 pozdrawiam lipcóweczki 2007 -- <a
Dziewczyny, to ja zapraszam na nasze forum ,,lipec 2007''forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43618...wskakujcie, bo juz nas troszke jest...hihi pozdrawiam aga -- <a