21 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Nazwiska Pomorzan

-pomorskie 66.(Florin):40-rumuńskie 67.(Fojut/Fojuth):959-niemieckie 68.(Folega):115-niemieckie 69.(Folkmann):40-niemieckie 70.(Fordan):7-niemieckie 71.(Fordon):127-angielskie(Ford) 72.Forduński:13-pomorskie 73.(Fotta):40-niemieckie 74.Franckowski:119-pomorskie 75.Franczek:22-pomorskie 76.(Frank):183

Bajki DVD i CD , gry i programy PC ponad 150szt (początek wątku)

mchu i paproci 1zl 75 jan Pawel II 1zl 76 Robin Hood 1zl https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/je/cf/v0vs/FLNmOGlU9UIim1PPCX.jpg Zdjecie 10 – bajki rozne 1 zl /szt 77 brzydkie kaczatko 78 pyza 79 kacper 80 Tabaluga 81listonosz Pat 82 Duffy 83 Mis uszatek 84 weterynarz Fred 85

Re: Podróże w czasie Stanislawa LEMA

examples of this subgenre of science fiction are Fred Hoyle‟s The Black Cloud (1957) which features an intelligence in the form of a huge cosmic dust cloud, whose attempts to communicate with the terrestrial scientist kills him by overloading his human brain. Arthur C. Clarke‟s 2001: A

Pilna Sprawa Proszę o poradę1 (początek wątku)

a nr 2 jest z 2009 ? Dzięki wielkie za Info Sprzet Nr 1 dźwignie hamulca: Avid FR 5 hamulce: Avid Single Digit 5 kaseta: Shimano Deore kierownica: GID, 600 mm manetki: Shimano Deore SL mechanizm korbowy:Shimano Octalink obręcze: Alex X 2100 opony: Schwalbe Fast Fred Light

Poparcie dla Obamy nie tylko w Iowa (początek wątku)

% * John Edwards 13% * Rudy Giuliani 5% * Mike Huckabee 11% * John McCain 7% * Barack Obama 37% * Mitt Romney 6% * Fred Thompson 4% Niestety b nie wielu

takie coś (ponawiam):

www.perfumebay.com/w10016.html Fred Hayman 273 Rodeo Drive, 50 edp w kartoniku. Wymienię na połowę tego czegoś BEZ gardenii. -- <a

Re: fred127

wystarczy teraz zrobic maly test zeby sie upewnic. 1. Zlozyc "przyjaciolce" niepsodziewana wizyte, gdy maz jest w delegacji albo nie wraca z pracy. Siedząc u niej w domu zadzwonic do meza :). 2. Zadzwonic do Niej (wtedy gdy maz jest u Niej) i spytac czy na zajmie sie maluszkiem bo nagle cos si

Re: fred127

To bardzo częste, niestety. Nie dla wszystkich romans z mężem przyjaciółki czy koleżanki to oczywiste tabu. W moim przypadku była to sąsiadka, która bardzo chciała się ze mną zaprzyjaźnić. Przeczuwałam coś takiego między nimi od początku, ale uważałam to za niemożliwe i bagatelizowałam różne t

Re: znajdź sobie drugą,

szkoda twojego czasu. fred127 napisał: > Witam. > Po kilku randkach, niektore z jej inicjatywy kobieta przestaje miec czas. > Na pytania "czy chcesz sie w ogole ze mna spotkac? " odpowiada ze tak. > Ale nadal nie ma czasu. > > Czy ktos to rozumie

Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej

fred127 napisał: Sugerujesz ze jestem za mlody ?? :) gdzieżbym śmiała;)) -- zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć (Oscar Wilde)

Re: czy od paczki mini delicji będzie mnie więcej

be.em napisała: > fred127 napisał: > > > oj no nie chcialem zeby tak odrazu :) > > Nikt nie wiem jak sie konczy wycieczka rowerowa - zawsze mozna skrecic do > > lasu. > > za stara jestem na podchody;))) Sugerujesz ze jestem za mlody ?? :)

The Brain List

- Howie B 065) Shockheaded Peter - The Tiger Lillies 066) Weird Little Boy - John Zorn 067) Toward the Within - Dead Can Dance 068) Civil War - Matmos 069) Telegram - Biork 070) The Idiot - Iggy Pop 071) Bright Red - Laurie Anderson 072) Water Music - John Cage 073) Nous Autres - Fred Firth 074