82 wyników w czasie 94 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Thassos-piekło, czy raj?

Byłem na wyspie Thassos przez 2 tygodnie w lipcu w 2012 r. Wysepka dość fajna, ale - jak dla mnie - "szału nie ma". Stacjonowałem w Limenarii, pogoda przez większość pobytu "zwyczajna" jak na tę porę, tj. ok. 30-32 stopnie. Zero deszczu (o ile pamięć nie szwankuje ;-)). Niemniej, kilka dni

Re: Prawda o podgrzewanych basenach.

Lanzarotte hotel Royal Monica Playa Blanca styczeń 2012 woda OK ( ale słońce grzało NON STOP ) Fuerteventura 2013 STYCZEŃ - WIATR WIAŁ JAK DIABLI (BASEN NIEPODGRZEWANY hotel 3***) ALE I TAK CIEPŁY Gran Canaria luty 2014 hotel 5***** ( basen ZIMNY raz w nim byłem ) północ wyspy jak nie deszcz to

Re: Oasis Park (Fuerteventura) - bilety wcześniej

Nie, nie musisz. Byliśmy tam zimą, w 2012r. bilety kupowaliśmy w kasie tuż przed wejściem. Bez żadnej rezerwacji. Nie sadze aby coś się zmieniło. Ach, i niektóre hotele mają zniżki dla swoich gości. Bedzie tam wisiała tabliczka. Zniżka niewielka ale... Ceny mają zabójcze. Ale utrzymanie takiego

Re: Gdzie najcieplej na kanarach? Luty,Marzec?

Lanzarote w 2012 a Fuerteventura 2014 w lutym - co by n ie było będzie cudownie na Lanzarote w styczniu 2012 kąpałem się codziennie po kilka razy . Po Bałtyku przez 47 lat tam było gorąco , Jedzcie jak tylko możecie , bo żaden nowy gadzet czy samochód tego NIE ZASTĄPI . Nie czekajcie aż się

Re: Fuerteventura w lutym- jaka pogoda?

Lanzarote w 2012 a Fuerteventura 2014 w lutym - co by n ie było będzie cudownie na Lanzarote w styczniu 2012 kąpałem się codziennie po kilka razy . Po Bałtyku przez 47 lat tam było gorąco , Jedzcie jak tylko możecie , bo żaden nowy gadzet czy samochód tego NIE ZASTĄPI . Nie czekajcie aż się

Re: Fuerteventura 2014

Re: "Wiatr w żagle"

Byłam na tej wycieczce w lipcu 2012, gdzie jeszcze była ona tak zorganizowana, że 3 noclegi były na Fuerteventurze a 3 kolejne na Lanzarote, co akurat mi się podobało. Ogólnie jestem zadowolona z wycieczki, hotele były w porządku, pilotki też. Jedyne co było dla nas mankamentem to wiatry, ale to

Re: H10 Tindaya Fuerteventura

Byliśmy w tym hotelu w styczniu 2012r. z dwójką dzieci. Ogromne plusy hotelu to: - świetna kuchnia - tortille na śniadanie najlepsze jakie do tej pory jedliśmy a mamy porównanie z innych hoteli - hotel przy pierwszej linii brzegowej - plaża piaszczysta , łagodna linia brzegowa idealna dla

Re: Fuerteventura jaki dobry hotel?

My bylismy w SbH Costa calma w lipcu 2012.Hotel bardzo dobry(brak oplaty za leżaki,blisko plaża,jedzenie dobre-owoce morza,kawior,szampan). Jeżeli lecicie z Itaka to przygotujcie sie na doplate 30Eur do zmiany pokoju bo gosci z Itaki w wiekszosci w podziemia kwateruja.My zaplacilismy juz 2 dnia i

Re: Lipiec 2012 - która wyspa najlepsza?

Dokładnie tak. Co kto lubi. Byłem na wszystkich wyspach, z widokowego punktu widzenia najbardziej przypadła mi do Gustu Lanzarote, a potem kolejno, GC, Teneryfa i Fuerteventura. Na Lanzarote i Fuerte więcej nie wrócę ze względu na wiatry, na pozostałe dwie - mam nadzieję, że tak. Jeżeli ktoś

Re: Lipiec 2012 - która wyspa najlepsza?

Zdecydowanie Fuerteventura. Byłam na wszystkich wyspach i ta mi przypadła najlepiej do gustu ... co kto lubi. youtu.be/lmUKG9K5leA

Re: Lobbystki żeglują? :)

la-palma.pl/2012/02/23/la-palma-los-indianos-2012/. Spróbujemy lokalnych przysmaków oraz nie zapomnimy o wypiciu lokalnych trunków. Opalimy nasze ciała (czasami) na pokładzie i (częściej) na plażach. Ale przede wszystkim będziemy się dobrze bawić na wodzie i na lądzie! Planowana trasa: Puerto Deportivo Radazul (tu zaczynamy i kończymy nasz

1 2 3 4 5 6