548 wyników w czasie 95 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Ranging gimnazjów 2013

rocznika. Ale również to jak szkoła radzi sobie z przemocą zarówno fizyczną jak i tzw "cyberprzemocą" oraz mobbingiem. Bo z tym jest duży problem nawet w topowych gimnazjach czy to prywatnych czy państwowych -- Marta Mama Danielka ( 16-11-2000 ) i Gabi ( 05

Re: Gimnazjum - proszę o pomoc

wynikać tylko jeden. Dno i metry mułu. TYLKO. Jakim cudem gimnazjum ma dobre nawet jak na Ursynów wyniki egzaminów gimnazjalnych np. 2013. Dla mnie opinia mówiąca, że wszystko jest źle nie jest wiarygodna. Dlatego warto szukać wielu źródeł. Mirek PS. Jest to mój rejon a syn w tym roku zacznie

gimnazjum 2013/2014 (początek wątku)

W przyszłym roku mój syn idzie do I kl gimnazjum. Chciałabym juz teraz zainteresować się gimnazjami w W-wie. Czy ktoś pomoże mi wybrać odpowiednie? Opiszcie mi proszę swoje gimnazja, oceńcie, a ja wyciągnę wnioski. Za wszystkie opinie z góry dzięki !!!

Re: gimnazjum 2013/2014

To chociaż napisz, jaka dzielnice cię interesują. Przecież bez sensu jest pisanie o ursynowskich gimnazjach komuś z odległej Białołęki... -- ------------------------------------------------------------- Moda na Sukces jest jak półprosta. Ma początek, ale nie ma końca.

Gimnazjum 2013 Warszawa - ratunku! (początek wątku)

Muszę się zdecydować na gimnazjum. Kombinuję, kombinuję i nie wiem którą szkołę wybrać. Średnią mam niezłą (5,2 - 5,4 - zależy jak pójdzie), ale nie mam punktów z konkursów (no, może jakiś się trafi). Myślałam o Władku, Sempołowskiej, Świętokrzyskiej... Rozważam też społeczne (np. przy

Re: Gimnazjum 2013 Warszawa - ratunku!

A ja polecam najbardziej chyba multimedialną szkołę w Warszawie www.gimnazjum43.pl/ Od przyszłego roku jako zespół z IX Liceum Ogólnokształcym im. Klementyny Hoffmanowej Klasy tematyczne ENGLISH CLASS EDUKACJA FILMOWA

gimnazjum Józefowie - innowacje 2013/2014 (początek wątku)

Witam Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące gimnazjum w Józefowie i przyszłych klas I-wszych. Które klasy/innowacje polecacie? Którzy nauczyciele mogą być wychowawcami klas pierwszych? Szczególnie ważne są dla mnie opinie o klasach z rozszerzoną matematyką.

Re: gimnazjum Józefowie - innowacje 2013/2014

Gimnazjum w Józefowie to gimnazjum z górnej półki. Niesamowita dyrekcja i ciało pedagogiczne. Jeżeli poszukujesz rozszerzonej matematyki to także jesteś w odpowiedniej półki (w końcu matematyka - matka nauk). Takie połączenie może dać zaskakujące wyniki. Znam ludzi, którzy kończyli to gimnazjum i

Re: gimnazjum

u wujka googla np oto z 2013 tychy.naszemiasto.pl/artykul/1909001,egzaminy-gimnazjalne-2013-w-tychach-zobacz-wyniki,id,t.html rankingi to nie

Sesja z plusem 1 gimnazjum 2013/2014 (początek wątku)

Sesja z plusem 1 gimnazjum 2013/2014 Info na maila z.konkolewski@wp.pl

Re: Sesja z plusem 1 gimnazjum 2013/2014

Matematyka z plusem 1 gim. książka nauczyciela. testy i odp.

Gimnazjum Naramowice (początek wątku)

Czy ktoś wie, pod jakie gimnazjum przynależą Naramowice? Chodzi mi dokładniej o ulicę Rubież. Problem dotyczyć mnie będzie dopiero w przyszłym roku, ale już powoli zaczynam się tym interesować. Z tego co wyczytałam Gimnazjum Nr 10 jest do likwidacji, czy w takim razie wiadomo już co z dziećmi w

Gimnazja w Olsztynie

W 100 % nie polecam gimnazjum 13 jest tam strasznie brudno nauczyciele są strasznie wymagający i ja na koniec semestru lub 1 klasy przeniosę się do gimnazjum 9. Jakby co jestem uczennicą rocznika 2013/2014

Re: Wybór gimnazjum

słabszych). Obecnie z rozmów między uczniami wynika, że nauczyciele są wymagający i nauki jest sporo. Opinie rodziców od 2013r. też widzę, że też uległy zmianie na korzyść tej szkoły. Nie ma też żadnych opinii o gimnazjum nr 2 na ul. Wczasowej w Markach i tu też bym prosił o jakąś informację.

Re: Gimnazjum nr 7

teraz w 2013/2014 roku szkoła jest ok. Nauczyciele fajni, nowy budynek... no i nowa dyrekcja :) szkoła nie jest za duża, ale ja jestem zadowolona ogólnie.

1 2 3 4 5 6