51 wyników w czasie 152 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Czy 4 gwiazdki na 5 to zło?

makurokurosek napisała: > Tak, odjęcie gwiazdek czyli ocena 4 oznacza, że klient był niezadowolony. > Tłumaczy ci to każdy w tym wątku, ale wiadomo osoba, która musi podnosić sobie > samoocenę patrząc z góry na innych, ma zbyt ciasny umysł by to zrozumieć. > > Wiesz

Re: Eter vs pole magnetyczne

SVE/default.jpg;;Sonda - czołówka programu (1977-1989) Jeden z najlepszych programów popularnonaukowych w dziejach świata. Zasada prosta, jeden sceptyk, drugi entuzjasta. Miła dyskusja. Jestem sceptykiem jeśli chodzi o życie ludzi na Marsie. Z prostego powodu. Mars nie ma pola magnetycznego, albo ma je minimalne

Kłamczucha 1977 plus Hicior dla Kryjówki

Kłamczucha, czas akcji maj - Gwiazdka 1977 Anielka piętnaście lat, na Gwiazdkę po wszystkich dzikich przygodach myśli, że za 2 tygodnie skończy 16 Czyli jest ze stycznia 1962 Pawełek bez podanego wieku, w maju kończy 2 klasę licełumu - miałby 16/17 czyli byłby z 1960 Ale w 6Klepce Cesia

Re: duży salon i co dalej ....

gwiazdka1977 napisała: > powiem szczerze ,że tez trochę się zawiodłam tymi wizualizacjami , chciałabym > bardziej "wow " chyba na 55 m jest gdzie poszaleć , > nie wiem nie znam się na projektowaniu totalnie :( > Ty się nie znasz, ale ktoś kto robił pokazane wizualizacje

Re: duży salon i co dalej ....

gwiazdka1977 napisała: > to nie tapeta :)) na jedno wychodzi, in minus nawet - kurz przepięknie osiada na tymże, ja się nie znam na światowych interiorach, ja prosta baba, ale mnie zawsze bardzo interesuje zasadność takich ustrojstw, bo ani one ładne, ani wygodne w użytkowaniu

Re: Myslicie juz o dniu dziecka?

aleksandra1977 napisała: > > To co dajesz na prezent :z okazji" ? Ja takie droższe (a nie ukrywajmy -t > e do t > > akowych należą ) daję z okazji większych niż Dzień Dziecka imprez. > ja traktuje Dzien Dziecka na rowni z urodzinami, czy gwiazdka. i wowczas staram

Re: Modły w przedszkolu.

aleksandra1977 napisała: > nie mamy w przedszkolu religii (w wyniku głosowania rodziców, podjęto decyzję o > tym, że religii nie będzie), ksiądz też nie przychodzi. No bo tak byc powinno. Wierzący rodzice na pewno w domu dzieciom wiarę przekazuja. > Szczerze mówiąc, gdyby

Re: gwiazdka1977

też jestem ciekawa, dlaczego je odesłałaś.

Re: Poopowiadaj mu lepiej...

aleksandra1977 napisała: > rozumie, lepiej niz mogloby sie wydawac. Rozumie i przezywa to, co obejrzal. Pa > mieta sceny, dialogi (potrafi z wyprzedzeniem powtorzyc to, co za chwile zobacz > y na ekranie). no własnie, to że wszystko obejrzy, że zna poszczegolne kadry z filmu

Re: tres09

aleksandra1977 napisała: > Odnosnie aukcji prywatnych: podchodze do tego w ten sposob, ze jesli biore w ni > ch udzial, to w pelni akceptuje kwote finalna do zaplaty i wowczas nie interesu > je mnie to, ze w tej kwocie koszt przesylki jest wyzszy niz wynikalo by to z ce

Re: czy w czyimś imieniu moge prosić o pomoc

gwiazdka1977 napisała: > > ok , no trudno tak myślałam , będę molestować znakomych :)) znajomych miało być :))

1 2 3 4 5