2 229 wyników w czasie 327 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Pit-37 za 2011 proszę o pomoc (początek wątku)

zamieszkania. W jednym picie 11(w tym z pracy pon-pt) mam wykazane kup w wysokości 1668 z groszami, w drugim 0. Wiem, że mogę podwyższyć kup w pit37, tylko nie wiem do jakiej kwoty? 2. Dziecko małoletnie zarobiło w 2011r na umowę zlecenie 500zł. Czy musi się z tego roliczyć samodzielnie, czy mam doliczyć

Re: Pit-37 za 2011 proszę o pomoc

własnych i przysposobionych, z wyjątkiem dochodów z ich pracy, stypendiów oraz dochodów z przedmiotów oddanych im do swobodnego użytku, podlegające opodatkowaniu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, dolicza się do dochodów rodziców, chyba że rodzicom nie przysługuje prawo pobierania pożytków ze

zwrot podatku pit-37 (początek wątku)

Dostał już ktoś zwrot podatku za 2011?

Re: zwrot podatku pit-37

A ja mam pytanko, jeśli ktoś z was się orientuje Byłam teraz w us bo miałam korektę vzm, a przy okazji zapytałam się czy pit 37 jest ok. Pani o dziwo była miła, sprawdziła i powiedziała, że status mojego pitu to "zlecono do wypłaty". Tylko mija już tydzień i pieniędzy nie ma:) Orientuje się ktoś z

Pity 2011 (początek wątku)

Program do wypełniania pitów http://www.programy-dla-domu.pl/domowe/wypelnianie-pitow/program-do-wypelniania-pitow-PITy-2011.html pity 2011 to program, który sam wyliczy twój podatek za 2011 rok, pozostanie Ci tylko wysłanie pita przez Internet, pocztą lub na piechotkę do US.

Re: Pit 37

To prawda, o ile nie masz do rozliczenia 10 różnych pracodawców i co za tym idzie PITów 11. Wtedy już nie jest tak prosto... A dolicz jeszcze ulgi, wspólne rozliczenie itd... -- http://abc-podatki.pl/program-pit

Re: Pit 37

Nic prostszego jak wypełnić pit przez program. Za darmo i bez kolejek. Przepłacanie w biurze księgowym zdarza się każdego dnia, ale to już teraz możesz liczyć na darmowy program, który zrobi to za księgowego. Na stronie Obywatelskiej Fundacji Pomocy Dzieciom- pomocdzieciom.eu znalazłem darmowy

Rozliczę Pit 37 (początek wątku)

Wykonuję rozliczenia PIT-37 za rok 2008, z odliczeniami za dzieci, internet... Rozliczenia małżeństw razem lub osobno Proszę o przesłanie maila z potrzebnymi informacjami, tj.: - skan lub czytelne zdjęcie PIT-u-11 (bądź PIT-ów w przypadku rozliczeń małżonków) i/lub - informacji o liczbie

Rozliczę Pit 37 (początek wątku)

Wykonuję rozliczenia PIT-37 za rok 2008, z odliczeniami za dzieci, internet... Rozliczenia małżeństw razem lub osobno Proszę o przesłanie maila z potrzebnymi informacjami, tj.: - skan lub czytelne zdjęcie PIT-u-11 (bądź PIT-ów w przypadku rozliczeń małżonków) i/lub - informacji o liczbie

pit zerowy - 37 (początek wątku)

W Urzędzie Skarbowym poinformowano mnie, że od przyszłego roku zaświadczenia o dochodach bedą wydawane tylko, gdy podatnik złożył za rok wczesniejszy zeznanie. Jestem studentem i takie zaświadczenia potrzebne są do uzyskania stypendium. Sytuacja jest taka, że ojciec utrzymuje sie z gospodarstwa

Re: pit-37

Czesc D Cie nie interesuje - bo nie placisz skladek na ubezp. spoleczne. Przepisujesz tylko kwote z pozycji 58 do pozycji 97. W czesci E, w pozycji 98 wpisujesz dochod (podstawe opodatkowania) - czyli kwote z pozycji 97. Pozycja 99 to obliczony podatek - podstawa opodatkowania * 19% i od

pomoc pit 37 (początek wątku)

Proszę o pomoc PIT 37 W roku 2010 nie uzyskałam żadnych dochodów Mąż dochód z tytułu o pracę i umowy zlecenia Mamy troje niepełnosprawnych dzieci Wszystkie faktury z apteki za lekarstwa dzieci są wystawiane na mnie (ulga rehabilitacyjna) Pytania: Jak mam się rozliczyć? czy muszę składać

Re: pomoc pit 37

Ile podatku jest wykazane na PITach mężą? Ulga na jedno dziecko to 1.112,04 zł, czyli na troje dzieci to 3.336,12 zł. Jeśli w PITach męża jest mniej wykazanego podatku, to i tak nie odliczysz całej tej powyższej kwoty. Najpierw sprawdź o jaki podatek do zwrotu możesz "walczyć". Urząd nie zwróci

program do wypełniania pit37 (początek wątku)

jest juz gdzies w necie symulator do wypelniania zeznan podatkowych za 2006? nigdzie nie moge znalezc, w zeszlym roku, chyba w onecie, byl dostepny fajny symulator, tylko wpisac dane i pieknie sam liczyl dalej. moze ktos juz ma namiary? pzdr

1 2 3 4 5 6