Jest już co prawda oferta, ale strasznie drogo...
Chyba wszystko zależy od hotelu, regionu. Sprawdzałam Lanzarote ( mam już wykupione z TUI) i ceny porównywalne, natomiast opinie o hotelach trochę gorsze. Hotel Odeon na Zakynthos dużo tańszy niż z Tui, TUI 16 800 za 2+1 ( 13 lat), Itaka 12 800. Przeleciałam już tak bardziej wzrokowo oferty
Pojawiła się dzisiaj oferta Itaki na lato 2012 - uważam, że jest dużo ciekawsza od GTI:-)
2500 za 2 tyg w all i jeszcze na dodatek 5 * to maj czy październik ?????? Dla Mnie to nie lato ,szczególnie jak się ma dzieci w wieku szkolnym.......
Według mnie porównywanie tegorocznych firstów i lastów to pomyłka. Po pierwsze z tego co pamiętam to w momencie kiedy na rynku było najwięcej firstów kurs walut był zdecydowanie bardziej korzystny niż teraz więc i ceny wycieczek były inaczej kalkulowane. Druga sprawa to pogoda w naszym kraju, która
Witam, ktoś z was może wybiera się tego dnia z Itaką na Fuerteventure?
Witajcie chciałabym zapytac o ceny fakultetówz itaki w bierzącym sezonie z alayi ... wiem oczywiście , ze znajdę je na stronie itakie już sprawdzałam wiem równiez z doświadczenia, że ceny na biejscu są bardziej dostępne niż te proponowane na stwonie itaki.... dlatego ponawiam pytanie czy ceny są
skoro znalazłaś aktualne ceny wycieczek fakultatywnych na stronie Itaki i to samo możesz sprawdzić na stronach biur lokalnych np. u Leny-pacho tour czy w alanya on line to, o co w zasadzie pytasz? Itaka czy inny touroperator zawsze będzie droższy od biur lokalnych, u których i oni kupują wycieczki
Bardzo dobre biuro podróży i ma świetną ofertę na wakacje 2012!!! www.itaka.pl
Hejka, czy ktoś się może wybiera w sierpniu na objazdówkę z Itaką? Wylot z Wawy? II połowa sierpnia? Objazdówka 7+7?
Pytanie nie jest o stan prawny, tylko o PRAKTYKĘ. Czy biuro ma zwyczaj, ma w modzie, np. przez pryzmat doświadczeń z lat 2009-2012?
Witam, dziś wyszła oferta na lato 2012 z Itaka. Interesuje mnie Majorka, koniec maja początek czerwca, 2 tyg, all inclusive. ceny zaczynają się od 2900za osobe, wydaje mi się że to drogo, liczyłam na coś tańszego. A wy co sądzicie, czy to drogo??? czy warto poczekać np. na grecos lub exim??? czy
Zależy jaki standard hotelu. Jeśli 4* to raczej taniej nie będzie. Majorka jest droższa niż Turcja czy Egipt i raczej biura mają podobne ceny. Co prawda przełom maja i czerwca to jeszcze nie szczyt sezonu, woda w morzu jest zimna więc póki co możesz poczekać na inne oferty.
Witam, mam zamiar wybrać się na tą objazdówkę w lutym. Czy ktoś był, i mógłby udzielić mi kilku wskazówek, rad. Czy to jest dobry okres na taki wyjazd ( dodam że drugi tydzień mam zamiar spędzić na Margaricie w Hotelu Dunes ). Czy biuro zrealizowało swój program? Jak z noclegami i wyżywieniem podcza
Nie to forum - jest forum wyjazdow zorganizowanych dla takich jak Ty.