29 wyników w czasie 1 370 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Zobaczyłam Neapol... i żyję ;-) (początek wątku)

nas kolejka ;-). W podziękowaniu za rady dla wszystkich, które mi pomogły w planowaniu wycieczki - a szczególnie dla celandine, niki_1985 i gris_gris - kamelie (już przekwitające) z dziedzińca kartuzji San Martino, a dla wszystkich forumek kot z Herkulanum (pozował, skubany, jakby był na etacie

Re: zmiana pozwu

prochottka1 napisała: > kamelia1985 napisała: > pozew musiał byc odebrany skoro jest termin rozprawy... tak mi sie wydaje, > > to zle ci sie wydaje, > sad ustala termin rozprawy i powiadamia strony , ktöre maja obowiazek sie stawi > c Dokladnie! A listow z

Re: zmiana pozwu

kamelia1985 napisała: pozew musiał byc odebrany skoro jest termin rozprawy... tak mi sie wydaje, to zle ci sie wydaje, sad ustala termin rozprawy i powiadamia strony , ktöre maja obowiazek sie stawic jesli jena ze stron nie dostanie powiadomienia bo nie jest znany autualny adrs lub nie stawi

Re: co to znaczy w praktyce...?

kamelia1985 napisała: > zapis w pozwie: > > IV. Zasądzenie od pozwanego na rzecz powódki kosztów procesu wg norm przepisany > ch. > > moze głupie pytanie, ale niewiem... czy to znaczy ze pozwany ma zwrocić mi te > 6oo zl ktore wplaciłam? Może całości

Re: związek z alko a dalsze życie.....

kamelia1985 napisała: > poza ty nie ma żadnego wujka nie ma nigdy niee bylo, jakoś nie mam > w zwyczaju nazywać wszystkich mężczyzn wujkami:/ mała z Twoim udziałem ma bogate życie towarzyskie

kamelia1985 napisała: > jakoś o tym nie myślałam tzn. myslałam, ale tu gdzie mieszkam wymgana jest 4 le > tnia separacja żeby sie starac o rozwód wiec jakoś mi sie nie spieszyło Jeśli mieszkasz w Anglii, czteroletnia separacja jest jednym z wielu powodów rozwodu. Alkoholizm męża to

kamelia1985 napisała: > ale nie odpowiedziła Pani na moje pytanie.. czy to jest pracoholik? i jak wyzna > czyć granice znasz faceta od niedawna i już chcesz wyznaczać granice? już wiesz, że za 3-4 lata będzie dziecko? Pani Ewa dobrze Ci odpowiedziała, powoli i do przodu. Problem

Re: Ludzie co wy piszecie o cenach leków w Eg

Janusz nie denerwuj się tak, bo czasem niestety jest tak jak pisze kamelia1985. Twój przykład jest jednorazowy, jedno biuro - raz opieka medyczna, więc nie można generalizować. Trafiłeś akurat na takie, które ubezpieczyciel wszystko pokrywał i nic Cie nie interesowało. Niestety z moich doświadczeń

?????????

No, tos mnie, Margu "wysiudala" poza Europe, bo u mnie slonko, kamelie i mimozy paczkuja "na gwalt" chocia rownowage ciala i umyslu przywraca widok zamarznietych fontann. Nie widzialam tego od 1985 roku, wspaniale przyklady eko-sztuki abstrakcyjnej. Wszystkim dzis ciepelka i spokoju zycze na

Re: statystyka postów ;)

(~2884) * kamelia04.08.2007 (~2654) * annajustyna (~2436) * inga34 (~2319) * memphis90 (~2126) * maraxela (~2112) * marlena.k1 (~2005) * nionczka (~1964) * filar_zf (~1930) * kaamilka (~1905) * mrowka05052007 (~1899) * justm (~1879) * stworzenje

Re: pomoc w angielskim

kamelia1985 napisała: > wow zawrzalo :P:P > > dzieki za wszystkie pouczajace komentarze > no pewnie ze rozbilam to z lenistwa,jestem w 8 miesiacu ciazy i nie > mam do tego glowy i nawet nie chce mi sie nad tym myslec... > > a tak na marginesie to moge sie

Re: ile mniej wiecej beda kosztowac wasze suknie?

kamelia1985 napisała: "kiedy nie miałam juz nic do stracenia, dostałam wszystko..." To tak jak ja :) Moje maleństwo pojawi się na świecie 17 maja 2009, za mąż wychodzę 14 lutego 2009 :))) Odwrotna kolejność, ale szczęście to samo :)

1 2 3