20 wyników w czasie 101 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Anna Przybylska nie żyje,...rak..

Urodziła się 26 grudnia w 1978 roku w Gdyni. ‪Przybylska rozpoczęła karierę od gry w serialach. W 1997 r. pojawiła się w "Złotopolskich", a następnie w "Lokatorach", "Daleko od noszy", "Niani", "39 i pół", "Lekarzach".‬ ‪Również w 1997 r. pojawiła się po raz pierwszy na dużym

Re: Brak odwagi, a ulubione imię...

kuku1978 napisała: > Dla mnie niezwykle rzadkie, skoro nadań było mniej niż 10 na skalę kraju. Niezwykle rzadkie imię nie ma 10 000 nadań... Bo w takim razie, co można powiedzieć o imionach które albo mają kilka nadań, albo wcale? > Za Tertulianą przemawiać może chyba tylko

Re: Brak odwagi, a ulubione imię...

kuku1978 napisała: > Za Tertulianą przemawiać może chyba tylko tradycja rodzinna, bo nie chce mi sę > wierzyć, że komuś może sie tak po prostu podobać... ;) Ludzie mają różne gusta, mnie też nie chce się wierzyć, że mogą się tak po prostu komuś podobać niektóre imiona znajdujące

Re: Słynny Krzysztof - w szaradach anagramowych

Hobo, Warszawa, Iskry, 1965 (seria "Naokoło świata"), 1974 Kapitan kuk, Warszawa, Iskry, 1968, 1973 (seria "Naokoło świata") Polonezem dookoła świata, Warszawa, Książka i Wiedza, 1973, 1974 Droga na Horn, Warszawa, Iskry, 1974, 1975, 1981, Muza 1995 (seria "Naokoło świata

Re: "Wychowanie przez czytanie"

kuku1978 napisała: > abepe napisała: > > A dlaczego masz taką nadzieję? > > Abepe, bo ja nie lubię książek "płaskich". A ja się zastanawiałam, co kontrowersyjnego może być w książce o książkach dla dzieci:)) Jakoś nie przychodzi mi do głowy nic kontrowersyjnego czy

Re: "Wychowanie przez czytanie"

kuku1978 napisała: > Mam w rękach. Jeszcze ciepłą i pachnąca nowością. I... mam nadzieję, że będzie > kontrowersyjna A dlaczego masz taką nadzieję?

Re: Lista osób wpuszczonych na forum

alutkama kuku1978 laukas majarzeszow mariewna minnetaki moleslaw polafranklyn slonko1335 sun.pl zawsze-dorzro Witamy!

Re: Manduca nie dla szczupłych?

Kuku1978 - do jakiego wieku Twoje dziecko korzystalo z manduki? Moj syn ma 9 miesiecy, ale wzrostowo i wagowo odpowiada ponad rocznemu chlopczykowi. Troszke mnie nastraszylas, bo juz w zasadzie zdecydowalam sie na manduke. Chcialabym, aby z rok posluzyla... Odpisz plisssss :) A czy inne

Re: kuku1978

U nas dobrze się sprawdza maść majerankowa pod nosek i herbatka też z majeranku :) a z syropków to rutinacea junior i lipomal

kuku1978

dzis lekarka zapisala nam: cebion 2x15 kropelek syrop wykrztusny wapno w syropie biostymulina- aby wzmocnic uklad odporosciowy wszystko bez recepty mozna kupic no i to co do tej pory- woda morska i oczyszczanie noska -- jagodowe sloneczko śr., 24-09-2008 Forum: Żłobki Wątek: kuku1978 Autor: izoola

do kuku1978

zdjęcia poszły

Coś dla kuku1978

widzisz jak mój śpi? namiętnie się nakrywa i żyje... a pod tym wszystkim jest jeszcze smoczkiem zatkany... przestań się więc stresować! -- Miki ma już... Bruno ma już.

Re: Mądra, ładna, wrażliwa - dlaczego samotna?

niewiadomej przyczyny nikt nie zauważył, nie odkrył:) Jak będzie chciała mnie bliżej poznać niech pisze na pawelekm@o2.pl Może warto zrobić ten krok, ostatni, ale być może ten na który czekamy:) kuku1978 napisała: > Mogę tak napisać o bardzo mi bliskiej osobie. Znam ją na wylot, więc wiem, co