Urodziła się 26 grudnia w 1978 roku w Gdyni. Przybylska rozpoczęła karierę od gry w serialach. W 1997 r. pojawiła się w "Złotopolskich", a następnie w "Lokatorach", "Daleko od noszy", "Niani", "39 i pół", "Lekarzach". Również w 1997 r. pojawiła się po raz pierwszy na dużym
kuku1978 napisała: > Dla mnie niezwykle rzadkie, skoro nadań było mniej niż 10 na skalę kraju. Niezwykle rzadkie imię nie ma 10 000 nadań... Bo w takim razie, co można powiedzieć o imionach które albo mają kilka nadań, albo wcale? > Za Tertulianą przemawiać może chyba tylko
kuku1978 napisała: > Za Tertulianą przemawiać może chyba tylko tradycja rodzinna, bo nie chce mi sę > wierzyć, że komuś może sie tak po prostu podobać... ;) Ludzie mają różne gusta, mnie też nie chce się wierzyć, że mogą się tak po prostu komuś podobać niektóre imiona znajdujące
Hobo, Warszawa, Iskry, 1965 (seria "Naokoło świata"), 1974 Kapitan kuk, Warszawa, Iskry, 1968, 1973 (seria "Naokoło świata") Polonezem dookoła świata, Warszawa, Książka i Wiedza, 1973, 1974 Droga na Horn, Warszawa, Iskry, 1974, 1975, 1981, Muza 1995 (seria "Naokoło świata
kuku1978 napisała: > abepe napisała: > > A dlaczego masz taką nadzieję? > > Abepe, bo ja nie lubię książek "płaskich". A ja się zastanawiałam, co kontrowersyjnego może być w książce o książkach dla dzieci:)) Jakoś nie przychodzi mi do głowy nic kontrowersyjnego czy
kuku1978 napisała: > Mam w rękach. Jeszcze ciepłą i pachnąca nowością. I... mam nadzieję, że będzie > kontrowersyjna A dlaczego masz taką nadzieję?
alutkama kuku1978 laukas majarzeszow mariewna minnetaki moleslaw polafranklyn slonko1335 sun.pl zawsze-dorzro Witamy!
Kuku1978 - do jakiego wieku Twoje dziecko korzystalo z manduki? Moj syn ma 9 miesiecy, ale wzrostowo i wagowo odpowiada ponad rocznemu chlopczykowi. Troszke mnie nastraszylas, bo juz w zasadzie zdecydowalam sie na manduke. Chcialabym, aby z rok posluzyla... Odpisz plisssss :) A czy inne
U nas dobrze się sprawdza maść majerankowa pod nosek i herbatka też z majeranku :) a z syropków to rutinacea junior i lipomal
dzis lekarka zapisala nam: cebion 2x15 kropelek syrop wykrztusny wapno w syropie biostymulina- aby wzmocnic uklad odporosciowy wszystko bez recepty mozna kupic no i to co do tej pory- woda morska i oczyszczanie noska -- jagodowe sloneczko śr., 24-09-2008 Forum: Żłobki Wątek: kuku1978
zdjęcia poszły
widzisz jak mój śpi? namiętnie się nakrywa i żyje... a pod tym wszystkim jest jeszcze smoczkiem zatkany... przestań się więc stresować! -- Miki ma już... Bruno ma już.
niewiadomej przyczyny nikt nie zauważył, nie odkrył:) Jak będzie chciała mnie bliżej poznać niech pisze na pawelekm@o2.pl Może warto zrobić ten krok, ostatni, ale być może ten na który czekamy:) kuku1978 napisała: > Mogę tak napisać o bardzo mi bliskiej osobie. Znam ją na wylot, więc wiem, co