na razie w planach- ale to już tylko miesiąc! wrzucam mapkę z dzielnicami Warszawy i jedną z uczestniczek :) Haneczkę oczywiście :) -- Hanusia tu... wt., 06-06-2006 Forum: Nasze dzieci Wątek: zlot lutówek 2006
Pozwoliłam sobie założyc taki wątek, ponieważ mamy spory zbiór przepisów w naszej forumowej książce kucharskiej, a brakuje jej tylko zdjęc. Zatem do dzieła! :) -- Eliza - zdjęcia Kura domowa ;)
lubię i to chyba nie jest taka zbrodnia, co? POdejrzewam, że wlasnie zniechęciliście znaczną częśc osób z forum Luty 2006 do zamieszczania tutaj swoich zdjęc i przepisów, bo u nas nikt nikogo nie wysmiewal z powodu kotleta czy pizzy... To moze troszkę o nas. Forum LUTY 1006 powstało z myślą o
Witam ! Jestem z forum Luty 2006. sprzedam 2 książki o ciąży, które mi służyły przez - w moim przypadku niecałe - 9 miesięcy. stan bardzo dobry. 1.MACIEŻYŃSTWO CIĄŻA I PORÓD - PAULA SPENCER 2. CIĄŻA PORADNIK DLA PRZYSZŁYCH OJCÓW - DR. GLADE B. CURTIS Mam też do sprzedania spodnie
Witajcie kochane! Jestem adminką na forum luty 2006. Decyzją większości nasze forum zostało ukryte. Wiem jednak, że wiele z was chciałoby skorzystać z doświadczenia starszych koleżanek :) Jeżeli będziecie miały jakieś pytania to bardzo proszę piszcie do mnie na priv: deotyma11@gazeta.pl a ja
dzięki i liczymy na porady:) pozdrowienia od lutówek 2007 -- Emilka lub Pawełek
to, że poród bez znieczulenia da się przeżyć - już wiesz. ja tylko od siebie dodam, że oksytocyna podawana dożylnie na przyspieszenie porodu wywołuje te boelśniejsze "nienasze" skurcze. tego więc radziłabym się wystrzegać - kroplówki z oksytocyny. poza tym na pewno dasz radę. a raczej hormony
!! pozdrawiam i trzymajcie się wszystkie w całości do lutego 2007!! -- Wiktor 09.03.2001 Witek 23.01.2006
chyba musisz poprawić bo link nie działa -- My Nasz Dzidziuś
Już jakaś przyszła lutowa mama założyła dla Was forum prywatne luty 2007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39984 Takie forum to super sprawa :-) My lutówki 2006 już rok spotykamy się na naszym forum. Zawarłyśmy tam
Witam, pewnie wiele z Was będzie cierpiało na tę przypadłość, podam Wam sprawdzoną metodę: małą łyżeczkę majeranku zalać szkanką wrzątku i odtswić na kilka minut, potem wypić. Pomaga rewelacyjnie! W smaku podobne do mięty. Pozdrawiam -- śr., 07-06-2006 Forum: Rówieśnicy Wątek: Nudności - porada od lutówki 2006
mi nic nie pomagalo bleeee -- Zuzia
Witam wszystkie przyszłe mamusie, jeśli tu jesteście tzn. że również macie teraz piękny ale zarazem ciężki okres czasu, (mdłości, senność...). Chętnie zawiąże nowe znajomości, jeśli ktoś ma tylko ochotę. Mój GG 5440536 (od 8.00- 15. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.
nekokoneko napisała do nas co jest potrzebne dla lutowych dzieci. Tak więc wklejam Wam nasze wątki przygotowawcze :) wątek wyprawkowy 1: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29891&w=35042066&v=2&s=0 w
Wielkie dzieki. :)