236 wyników w czasie 127 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Cerebrolysin

zwaną - przypominająca, którą córa powinna przyjąć w styczniu. Jeśli chodzi o nasze doświadczenia - cerebrolizyna to był nasz mały cud i do dziś jestem wdzięczna @marian770 - bo to z jego dawnych wątków dowiedziałam się o tym leku. Panie Marianie jeśli Pan to czyta - bardzo proszę mi napisać maila

Re: Witam po latach- o nowych suplementach

marian770 czy Moglby Pan polecic najlepsza klinike szpital do badan na pasożyty albo lekarza?

Re: Ja do marian770

Witam marian770 napisałam e-maila z prośbom o pomoc proszę o kontakt ela2313@op.pl

Re: oxiracetam

Olejek z kurkumy daje 2ml codziennie tak jak zaproponowal marian770 oprucz tego curcuma longa 1000MG .Sulforafan raz dziennie.

Re: Luteolina

Witam Ja do marian770 Potrzebuję pomocy mam synka autyzm nigdy nie był zaszczepiony. Niewiele mówi zresztą dzięki Pan wpisom coś w ogóle zaczął. Bardzo proszę o kontakt patrykmit7@interia.pl

marian770

Sorry, mialam sie na tym forum nie odzywac, ale o Concercie istnie brednie wypisujesz. Jakie uzaleznienie do konca zycia? wez najpierw przeczytaj ulotke, tego leku w ogole nie stoduje sie u doroslych! owszem, czytajac ulotke Concery mozna zejsc na zawal, ale niektorym dzieciom naprawde jest potrz

Re: marian 770

Witam serdecznie Marianie właśnie zaczełam podawać córeczce DMG w płynie Behavior Balance i mam kilka pytań. Córeczka 2,5 roku poród naturalny niedotlenienie encefalopatia opóźniony rozwój psycho-ruchowy Proszę o pomoc i kontakt na meila jago_da12@gazeta.pl Dzięki bardzo

Re: marian 770

nie dawaj jej tylko tak duzych dawek, może poprostu takie zapobiegawcze, ewentualnie możesz też dać odpocząć organizmowi i dawać probiotyki typu Probacti4 ( dostpene w aptece ) Na krótki okres możesz zakupić srebro koloidalne ( w aptece dostępne jest firmy Laboratorium Natury i jest cał

jakie badania? prośba do marian770 (początek wątku)

naszym przypadku? Jakie inne badania przed podjęciem suplementacji należałoby zrobić? Szczególnie zainteresowała mnie chelatacja, ale przyznam szczerze, że boję się działać na własną rękę. Czy ewentualnie jakiś namiar na lekarza? Bardzo zależałoby na opinii mariana770, choć skorzystam z pomocy innych

Re: Depresja, lęki, fobie u starszych dzieci

do stu wg nauczycielek z początkowych klas z podstawówki. Łatwo nie jest, bo też walczę, zeby wszystko ją nie rozpraszało. Kieruję się intuicją i informacjami, które napiszał na forum marian770.

Re: preparaty na candide -propozycje

enterosgel już stosowałam jest ok , ale chodziło mi o ten link , kiedyś dawno temu marian 770 to polecał na jakieś blokady po candidzie , ciekawa jestem czy to ktoś stosował , jakie dawkowanie i czy nie ma odpowiednika w Polsce

Re: Mutyzm wybiórczy - jakie suplementy?

wiedza, którą dzieli się z nami marian770.

Re: Mutyzm wybiórczy - jakie suplementy?

o dziwo tam zaczęła odzywać się do nauczycielek i jednej koleżanki. Teraz ma 14 lat, jest w gimnazjum i mimo, że jest cicha, odnosi sukcesy szkole i ma jedną przyjaciółkę. Czyli - warto jednak pójść do dobrej PPP do psychologa. Suplementy, które polecił marian 770 pomogły nam bardzo. To wit. b

Re: do marian770

odpisałem na e-maila

Re: do marian770

Marian czy stosowałeś encephabol lub masz jakieś informacje na temat tego leku. Proszę bardzo o odpowiedź, jeśli możesz to na mail'a. Mój syn ma 12 lat i autyzm, szukam co może mu pomóc Pozdrawiam

1 2 3 4 5 6