58 wyników w czasie 173 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: A wasze ulubione dania,,,,

moni4444 napisała: > jakie macie swoje ulubione dania czy salatki ktore same robicie czesto i je uwi > elbiacie, salatka warzywna nalezy do podstawowych, gotowana wolowina, ozorek z sosem chrzanowym, ryba w sosie musztardowym, placki z twarogu, pierogi, cepeliny, robiac codziennie

Re: Mam duzo ryzu,jakies przepisy prosze

moni4444 napisała: > mam w domu 8 kg ryzu w paczkach no i dzis ugotowalam pol kilo i zjedlismy z jog > urtem truskawkowym,prosze podajcie pare przepisow,z czym jeszcze ryz moze salat > ka z ryzem,moze byc obiadowo,kolacyjnie,ryz na mleku jeszce znam z cukrem i cyn > amonem

Re: poprosze o przeis na jakas fajna salatke,))

moni4444 napisała: > Mam mix salat z rukola i co do tego,,,,,,zawsze robie z susz pom ser mozarella > i szynka poarmenska,albo mix krewetki przysmazona na czosnku,ser mozarella,a do > tego sos,oliwa +musztardamiod i ocet balsamiczn,mniam,ale potrzebuje nowych in > spiracji

Re: kto lubi taka pogode

moni4444 napisała: > Witam a czy sa tu takie emamy ktore lubia taka pogode ciemno sypie snieg i zimn > o ,ja lubie ale lubie tez lato,wiosne i jesien,teraz przyszla kolej na zime i s > ie ciesze,w domku swieczki sie pala i cieplutko klimat jest,) Mam dokładnie to samo

Re: kto lubi taka pogode

moni4444 napisała: > Witam a czy sa tu takie emamy ktore lubia taka pogode ciemno sypie snieg i zimn > o , Sypie śnieg, sypie śnieg dzwonią dzwonki sań - taką pogodę lubię. Lubię też siedzieć w ciepłym domu, popijać coś dobrego i słuchać skrzypiących zza okna łopat do odśnieżania

Cztery Pory Roku - wyniki (początek wątku)

kasiapankow kasiulek97 katechetkad kawa_bez_papierosa kiniulka14 kolorowanka303 krenatak laleczka12n madalenasama madziosia magdamagda1101 malaika84 malgorzata12.13 mania_93 maria_otta1 martarudnicka martiszja marza.h meds93 miszka696 m-k-k mollymaya moni.0212 monia.bas monikamed

Re: do moni4444

moni, ja sobie kupiłam ksiązke Rotzera o naturalnych metodach planowania rodziny. BArdzo mi się spodobała. Tylko wiedza rzetelna. Wchodze tez na podane juz w linku forum.

do moni4444

Zaglądnij tutaj: 28dni.pl/

Re: Plastry antykoncepcyjne,,,,,,

moni4444 napisała: > Witam ,mam pytanko ktora z was stosuje plastry anty,ja ma 32 lata mam 4 dzieci > i wlasnie skonczylam tabsy anty brac 2 tyg temu,czy moge juz dzis kupic taki pl > aster i nalepic i od razu nie bede miala jejeczkowania,prosze o jak najwiecej i > nformacji

Re: schiza?

Moze to wcale nie natręctwa (ktore nie sa nerwica a zaburzeniam neurobiologicznym), a nerwica lekowa. Z fobia zarazkowa i lekiem dotyczącym ewentualnej choroby najbliższych. Trauma związana ze strata matki na taka nerwice wystarczy. Typowe natrectwa opisała moni4444, jest element absurdalności

Re: Co Wam przeszkadza, że ktoś wozi 4 latkę w wó

moni4444 napisała: > Mi nie przeszkadza,sama wozilam i bede wozic nastepna,ze wzgledu na > wygode,) I supr bo robisz to dla siebie i nie tłumaczysz bo dziecko.... ble ble ble

Re: Nieuwierzycie!!!!!!

moni4444 napisała: moje > dzicko powie adres i jak sie nazywa takze policja nie miala by duzo > do do roboty zeby ,mnie odszukac, Rewelka...naucz jeszcze dzieciaka komu ten adres i dane ma podawac, bo to ze potrafi to polowa sukcesu :D

Re: Nieuwierzycie!!!!!!

moni4444 napisała: > Moja corka ma 6 lat i dzis stoje w Biedronce,a ona mi opowiada jak > to pan ochroniarz ostatnio ja razem z mala kolezanka lat 7 Dzieci mozna puscic w samopas dopiero, jak beda sobie umialy poradzic w podobnej sytuacji. A co by bylo, jakby je na tym

1 2 3 4 5